Goldie Hawn lánya 3 gyerek után vetkőzött - Elképesztően dögös friss fotóján Kate Hudson
Kate Hudson egy szál nadrágban pózol a legfrissebb fotóján.

kate-hudson-felmeztelen-foto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn volt a nyolcvanas évek egyik legszebb nője, és gyönyörű lánya, Kate Hudson sem marad el tőle: a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? színésznőjét is jó génekkel áldotta meg a sors. Fotó készült Hudson híres hibátlan, karcsú alakjáról, amit három gyerkőc után is sikerült megtartania.

Ilyen dögös félmeztelenül

Ugyan csak egy éve született meg a sztár harmadik gyermeke, a kislánya, Rani Rose, azonban ő máris formába lendült. Az Instagram-oldalán egy félmeztelen posztban mutatta meg, hogy ismét tökéletes az alakja, melyen csak egy szál fekete farmert visel. Persze, ez egy jó reklám is a cégének, a HappyxNature-nek, ugyanis ő tervezi a márka minden egyes darabját.

A színésznő káprázatosan fest a fotón, nem is győzik dicsérni a rajongók. Paris Hilton, Naomi Watts és Diplo is megjegyezte, hogy elképesztő az alakja. Korábban azt is elárulta, mi a titka: állítása szerint mindent a pilátesznek köszönhet.

- Számomra a legnyerőbb módszer a pilátesz. Imádom, egyszerűen jól érzem magam utána. Gyerekként rengeteget táncoltam és fociztam, emellett szerencsém volt, genetikailag is atletikusabb alkat vagyok, éppen ezért működik számomra jól a pilátesz. Könnyedebbnek érzem magam tőle, szóval én ezt választottam, de persze ezt mindenkinek magának kell éreznie.

Meg kell találni, mi az, amit szívesen csinálsz, és jól is érzed magad tőle. Próbálok heti háromszor edzeni, bár legtöbbször nem jön össze a gyerekek miatt, az utazások miatt, a munka miatt. De próbálom tartani a hármat, mindig erre törekszem - mesélte a brit Cosmopolitan magazinnak.

A Women's Health magazinnak arról is mesélt, hogy nem szabad túlerőltetni a testet, és a divatos diétákat követve kínozni magunkat.

- Mindenki egyfajta csodaszerre vágyik. Hogy azonnal beleférjen a régi farmerébe. Hogy tovább élhessen. Hogy csinosabbnak érezze magát. Sajnos nincs tökéletes recept. Mindenkinek más válik be, figyelni kell a tested üzeneteire. Mi az, amit szeretsz? Mi az, ami jól esik? Mitől érzed jobban magad?

Sokan mondják például, hogy a diéták kihagyhatatlan eleme a brokkoli. Hát tudjátok mit? A brokkolitól felfújódok, mint egy lufi, ráadásul utálom az ízét, szóval nem eszek brokkolit, hanem helyettesítem más zöldséggel. Lehet a brokkoli nem igazán jó a szervezetemnek. Nem szabad félni attól, hogy eltérj a "bevált recepttől".

És ha kihagyod a tornát, vagy hizlaló kaját eszel egyik nap, sem szabad átcsapni önostorozásba. Ne büntesd magad, az sehová sem vezet. Minden a mértékletességen múlik. Akkor is élhetsz egészségesen, ha nem vasszigor szerint követed a szabályokat. Fogadd el, hogy vannak napok, amikor a legtöbb amire képes vagy, az, hogy elegendő vizet iszol! Ez teljesen normális. Ne hagyd, hogy nyomás nehezedjen rád - mondta a lapban.

Goldie Hawn fia is jóképű

Wyatt Russell nemrég kelt egybe a szerelmével - nézd meg a közös fotójukat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük