A 42 éves Kate Hudson dögös fehérneműben pózolt: a 3 gyermekes sztárnak csodás alakja van

Összegyűjtöttük Kate Hudson dögös fotóit.

GettyImages-616150340
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Hudson azon hírességek közé tartozik, aki aktívan posztol Instagram-oldalára, a szakmai és a privátabb, családi tartalmak mellett bátran megmutatja dögösebb oldalát is a rajongóinak. A 42 éves színésznő nemcsak a filmszerepeiben, hanem a való életben is igazi energiabomba.

Kate Hudson dögös fotókon

A három gyermeket nevelő sztár számára fontos az egészséges életmód, a Women's Health magazin összegyűjtötte, milyen mozgásformákat szeret. Mint kiderült, miután 2018-ban megszülte harmadik gyermekét, Ranit, utána sokkal lassabban adta le a terhesség alatt felszedett pluszkilókat, mint fiai esetében. Végül sikerült elérnie a célját, és leadott 11 kilót.

Hetente három-négy alkalommal edz, általában mindig más sportot űz, hogy minél változatosabb legyen a testmozgás. A pilates, a jóga és a súlyzós edzés szerelmese. Ezeken kívül a bokszolás és a futás is a kedvencei közé tartozik. Ha étkezésről van szó, nagy hangsúlyt fektet a sok gyümölcsre és zöldségre, a növényi alapú fehérjékre és az egészséges zsírokra. Élete során kipróbálta a vegán és a vegetáriánus életmódot, de a paleo- és lúgosító étrenddel is kísérletezett.

A tudatos odafigyelés az alakján is meglátszik, tegnap este feltöltött Instagram-képén egy szexi fehérneműben és magas sarkúban pózolt. Bomba alakját a kommentelők is dicsérték.

Képes összeállításunkban megnézheted Kate Hudson dögös fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük