Az 55 éves Halle Berry mélyen dekoltált estélyiben gálázott: ő volt a legszexibb sztár

Halle Berry, Eva Longoria és Demi Moore is részt vettek az ELLE magazin gáláján.

halle-berry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 19-én 27. alkalommal rendezte meg az ELLE magazin az Annual Women In Hollywood Celebration nevű gáláját, amelyen több híresség tiszteletét tette, köztük volt Halle Berry is. 

Így gáláztak az ELLE magazin gáláján a sztárok

Halle Berry a díjazottak között volt, az elismerést a 2020-ban megjelent Bruised című filmjéért kapta meg. Nemcsak a főszereplője, hanem a rendezője is ő volt. Ez volt élete legelső rendezése, érdekesség, hogy a film készítése előtt 12 rendezővel tárgyalt, de végül rájött, ezt a feladatot ő tudná a legtökéletesebben kivitelezni. Beszédében más nőket is inspirált, hogy merjenek nagyot álmodni.

- Annyiszor előfordul velünk, hogy nőkként úgy gondoljuk, nincs jogunk a rendezéshez, maximum csak a ki***zott táncoló medvék lehetünk. De tudjátok mit? Igenis többek lehetünk ennél, mi is irányíthatunk. (...) Soha ne engedd, hogy bárki is az álmaid útjába álljon! Ha valaki azt mondja, hogy "úgysem tudod megcsinálni", akkor erre csak annyit felelj, hogy "na, most figyelj". Ha valaki azt mondja, „nehéz lesz”, mondd meg neki, „nő vagyok, már megszoktam". Továbbra is haladj előre, és kövesd a Sarkcsillagot, hogy inspirálni tudj minden nőt szerte a világon - fogalmazta.

Az eseményen a színésznő volt az egyik legdögösebb sztár, egy mélyen kivágott, lila-fekete estélyi volt rajta. Berry 55 évesen elképesztő formában van, bomba alakját a sok sportnak és az odafigyelésnek köszönheti.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákba bújtak a sztárok az ELLE magazin gáláján.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük