A 46 éves Eva Longoria bikiniben sütkérezett: a színésznő alakján ámulnak a rajongók

Eva Longoria bikinis képeit szétlájkolják az Instagramon.

eva-longoria-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eva Longoria azon sztárok közé tartozik, aki számára az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás elengedhetetlen részese a mindennapjainak. A tudatosságát a teste is visszatükrözi, a Született feleségek imádott Gabrielle-je kirobbanó formában van.

Eva Longoria bikinis fotókon

Hosszú utat járt be a színésznő addig, amíg nem jött arra rá, hogy a mértékletesség az ő útja. Amikor 2010-ben tönkrement a házassága Tony Parkerrel, sanyargatta magát. 

- Nem ettem egyáltalán, depressziós és szomorú voltam, csak kávét ittam. Kimerült a testem a vitaminokból, az orvosom azt mondta rám, olyan vagyok, mintha valaki fogott volna egy szívószálat, és kiszívott volna mindent belőlem. Semmi vas nem volt a szervezetemben, a májam túlműködött. A lelki dolgok fizikailag rosszul hatottak a testemre, ezért vitaminokkal kellett telítenem, és valahogy újra a normális kerékvágásba kellett kerülnöm - ezt a színésznő a Dr. Oz műsorban vallotta be.

Rengetegféle diétát kipróbált, például többször végzett magán tisztítókúrát, egy darabig a ketoétrend alapján táplálkozott, de a teljes cukormegvonással és a vegán életmóddal is kísérletezett, de rájött, egyik sem az ő útja. Manapság a mértékletesség elvében hisz, és persze rengeteget mozog mellette.

- Számomra a testmozgás felér egy meditációval - fogalmazta a sztár, aki rendszeresen jógázik, de a súlyemelés és a TRX-edzés is a kedvencei közé tartozik.

Szerencsére a magánéletében is megtalálta a boldogságot, Jose Antonio Baston a férje, egy kisfiút nevelnek együtt, Santiago 2018-ban született.

A színésznő csodásan néz ki, ez pedig a friss, bikinis képein is látszik. A rajongók gyakran dicsérik, hogy mennyire gyönyörű az alakja, emellett egy-egy fotója több tízezer lájkot kap. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remek formában van Eva Longoria.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük