Kate Hudson borzalmas volt a csókjelenet közben: egykori partnere panaszkodott a színésznőre
A színész élete legrosszabb filmes csókját köszönheti Kate Hudsonnak.

kate-hudson
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A romantikus vígjátékok csúcspontja kétségkívül az, amikor a két főhős sok viszontagság után végre egymásra talál, és szerelmüket csókkal pecsételik meg. Ezt látván a nézők fejében egy percig sem fordul meg, hogy a szívmelengető csókjelenet a valóságban talán nem is olyan idilli, mint amilyennek a mozivásznon tűnik.

Kate Hudson a 2000-es években filmjeivel kiérdemelte, hogy a műfaj koronázatlan királynőjévé avassák. 

Kate Hudson borzalmas csókjelenete

Olyan alkotásokban hozta a szerelembe eső komika szerepét, mint a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt vagy A csajok háborúja, melyekben egytől egyig szívtipró színészekkel kellett intim jeleneteket eljátszania.

kate hudson 1
Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

Noha egykori partnerei, mint például Matthew McConaughey vagy Steve Howey kivétel nélkül szuperlatívuszokban beszéltek a közös munkáról kolléganőjükkel, egy színész mégis akadt, aki nem rejtette véka alá panaszait róla.

Dane Cook komikussal 2008-ban forgatták le A spanom csaja című filmet, amelyben Hudson a színész legjobb barátjának barátnőjét játszotta, de végül az általa alakított karakterrel jött össze.

kate hudson dane cook
Fotó: Lester Cohen / Getty Images Hungary

Természetesen a két figura többször csókolózott a filmben, amelyet Cook egyáltalán nem kellemes élményként festett le, sőt karrierje legborzalmasabb filmes csókjaként hivatkozott rájuk. Elárulta, hogy partnernője kellemetlen lehelete nehezítette meg a forgatást.

- Egyetlen közös filmet forgattam vele, A spanom csaját. Szerintem szándékosan evett olyan ételeket, amik rossz leheletet okoznak. Például egyszer hagymát lakmározott az egyik ilyen közös jelenet előtt. Na azért nagyon le kellett tolnom - magyarázta a Watch What Happens Live with Andy Cohen című talk-show-ban.

Kate Hudson kislánya

A kis Raniről gyakran posztol a közösségi oldalára, le sem tagadhatná a színésznő, mennyire büszke rá. A rajongók is odáig vannak a kislányért, aki huncut mosolyát egyértelműen édesanyjától és nagymamájától, Goldie Hawntól örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bűbájos Kate Hudson legkisebb gyermeke, Rani.

Ezt is szeretjük