Kate Hudson 2 éves lánya huncut kis angyalka: Rani édes mosolyától te is elolvadsz
Kate Hudson lánya irtó aranyos.

kate-hudson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Hudson háromgyerekes édesanyaként éli életét, két kamasz fia, a 16 éves Ryder és a 11 éves Bingham mellett egy kislányt is nevel, Rani 2018. október 2-án jött a világra. A család legkisebb tagjának édesapja Danny Fujikawa, akibe a színésznő 15 év barátság után szeretett bele 2016 decemberében.

Kate Hudson lánya, Rani

Hudson odáig van a gyermekeiért, ám arra nagyon figyel, hogy ne kényeztesse el őket, sőt, szigorú anyának tartja magát, erről 2020 novemberében a People magazinnak mesélt.

- Vannak bizonyos szabályok, amelyeket megalkottam, és ezekkel kapcsolatban nem is vagyok hajlandó tárgyalni a gyermekeimmel. Természetesen arra már rájöttem, hogy amikor meghatározod a szabályokat az otthonodban, nem vetsz véget a hosszadalmas győzködéseknek, persze amikor én azt mondom, hogy nem, onnan nincs visszaút - magyarázta a színésznő, aki pontosan tudja, mit jelent, ha a gyermek a saját határait feszegeti.

Amit egyáltalán nem enged meg a gyerekeknek, az a hazugság, még a legkisebb füllentést sem tolerálja, ezért maximális őszinteséget vár el a fiaitól és a lányától is.

A kis Raniről gyakran posztol a közösségi oldalára, le sem tagadhatná a színésznő, mennyire büszke rá. A rajongók is odáig vannak a kislányért, aki huncut mosolyát egyértelműen édesanyjától és nagymamájától, Goldie Hawntól örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bűbájos Kate Hudson legkisebb gyermeke, Rani.

Ezt is szeretjük