A gyönyörű színésznő elvált rendező férjétől - 15 év után lett vége Kate Beckinsale házasságának
Kate Beckinsale hivatalosan is elvált Len Wisemantől.

kate-beckinsale-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Beckinsale és a népszerű rendező, Len Wiseman még az Underworld első részének forgatásán szerettek egymásba, akkora volt az összhang köztük, hogy nem vártak egy évnél tovább az esküvővel, végül 2004-ben összekötötték az életüket. Érdekesség, hogy amikor először találkoztak, a színésznő komoly kapcsolatban élt Michael Sheennel, végül a rendező miatt szakított vele. A házasságuk 2015-ben ment tönkre, ám a válásukat csak most, 2019 novemberében mondták ki hivatalosan a TMZ információi szerint.

Kate Beckinsale most már hivatalosan is elvált

Mindenkit meglepett, amikor 2015 novemberében kiderült, hogy a gyönyörű színésznő és férje házassága tönkrement. A válási papírokat csak egy évvel később adták be, akkor összeegyezhetetlen ellentétekre hivatkoztak. Nem sokkal később Len Wisemant egy nála 18 évvel fiatalabb modellel, CJ Francóval kapták lencsevégre, akkoriban pletykálták is, hogy titokban a fiatalabb lánnyal csalta a színésznőt.

A színésznő az összes ékszerét és személyes tárgyát megtarthatta, illetve a saját bevétele is az övé maradt, amit a válóper beadása után keresett.

Miközben tartott a válóper, a 46 éves színésznő is továbblépett, az elmúlt években számtalan nála fiatalabb férfival volt kapcsolata. 2017 júniusában a nála jóval fiatalabb Matt Rife komikussal kezdett randizni, de végül két hónap után véget ért a szerelem. A nála 15 évvel fiatalabb Jack Whitehall színésszel 2018 novemberében látták csókolózni, de Ariana Grande exével, Pete Davidsonnal is együtt volt 2019 januárjától áprilisáig.

Ezek voltak a legrövidebb sztárházasságok

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak eddig a legrövidebb sztárházasságok.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük