Ezt nem hisszük el Katalinról! Egészen érdekes hírt közöltek róla

Nézd meg!

Ezt állítja az online magazin a hercegnéről.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné a Radar Online hírei szerint régóta szeretné összeboronálni valakivel sógorát, Harryt, és szerintük most meg is találta számára a legideálisabb feleség-jelöltet.

A cikk azt állítja, hogy a hercegné egyik barátnőjének elárulta, szerinte Harry egyik exbarátnője lehet az igazi a herceg számára.

Ő lehet a tökéletes feleség

Habár Harry herceg nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a nősülés egyelőre szóba sem jöhet nála, a magazin szerint a hercegné mégis kitartóan próbálkozik a feleség-kereséssel.

Katalin számba vette az összes lehetőséget, sokáig vívódott Cressida Bonas és Chelsy Davy között, de végül az utóbbi mellett tette le a voksát.

- Kate hónapokon át gondolkozott, hogy melyik lány lehetne megfelelőbb a Harry számára, de végül Chelsy mellett döntött. Ő az igazi, aki hű társa lehet a hercegnek, hiszen úgysem tudnak egymás nélkül élni, a szakítás óta ugyanúgy találkozgatnak.

Igaz, Chelsy szörnyen tart a palota magas elvárásaitól, de Kate a lelkére beszélt, és megnyugtatta, hogy remek hercegné válik belőle egy napon - nyilatkozta az állítólagos forrás az online magazinnak.

A pár 2004-ben jött össze és 2010-ben ért véget a kapcsolat, amikor Chelsy beleolvasott a herceg telefonjába, és megtudta, hogy más lányokkal is sms-ezget. Azóta persze megbocsátotta a hűtlenségét, még mindig sokszor fotózzák őket együtt, állításuk szerint azonban már csak baráti a viszonyuk. Valószínűleg Katalin hercegnének is van jobb elfoglaltsága annál, hogy Harry herceg magánéletébe ártsa bele magát, pláne most, hogy Charlotte hercegnő is megszületett.

Friss lesifotók Harry herceg új barátnőjéről! Mit szól a palota a viszonyhoz?

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük