A palotában ennek nem fognak örülni! Harry herceg megdöbbentő dolgot nyilatkozott
Harry herceg nem foglalkozik a jövő kérdéseivel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Vilmos herceg 2011-ben összekötötte életét Katalin hercegnével, mindenki árgus szemekkel néz Harry hercegre, ő mikor jelenti be, hogy megnősül. Igaz, egyelőre nem is lenne kit oltár elé vezetnie. Sokáig pletykáltak arról, hogy Jenna Coleman színésznővel randevúzik, de nemrégiben a herceg úgy nyilatkozott, jelenleg nincs senkije, és ezen jó ideig nem is kíván változtatni. Néhány napja egy interjúban megkérdezték tőle, hogy mit gondol a házasságról, amire ezt válaszolta:

- Majd megtörténik, ha megtörténik. Egyelőre gondolni sem akarok az egészre. Annyi mindent akarok még csinálni, mielőtt lekötöm magam!

A királynő biztosan nem örül majd a válasznak, ugyanis reménykedett, hogy hamarosan Harry is megörvendezteti néhány dédunokával. Képes összeállításunkban megnézheted kik, voltak azok a lányok, akik pályáztak a hercegnői címre!

Harry herceg olyat mutatott, amit nem szokás

Harry herceg meglátogatta a York hercegről elnevezett királyi katonai iskola diákjait, azonban bármilyen nemes célt is szolgált ezzel az ifjú herceg, Erzsébet királynő megint nem lesz boldog, mert unokája a szakállviseléssel áthágta a katonák számára előírt szabályzatot. Nézd meg Harry herceget egyenruhájában és méltatlankodást kiváltó szakállával!

Ezt is szeretjük