Ki nem találod, mit adott Katalin a királynőnek karácsonyra először: így ajándékozzák meg egymást a királyi családban
Katalin meglepő ajándékkal lepte meg Erzsébet királynőt karácsonykor, így ajándékozzák meg egymást a királyi család tagjai.

kate-middleton-erzsebet
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi családban már régi hagyomány, hogy karácsonykor vicces ajándékokkal lepik meg egymást, amely egyébként a vagyonos emberek körében bevett szokásnak számít. 

A királyi család nem karácsony napján, hanem szenteste ajándékozza meg a másikat, amely a Viktória királynő által elkezdett német hagyományt követi. Katalin meglepő kedvességgel ajándékozta meg Erzsébet királynőt az első közös karácsonyuk alkalmával.

Katalin karácsonyi ajándéka Erzsébet királynőnek

Vajon mit ajándékozhat valaki a szeretteinek, ha azoknak már szó szerint mindenük megvan? Omid Scobie és Carolyn Durand A szabadság nyomában című könyvükben azt írják, hogy a dekadens ajándékokat kerülni kell karácsonykor. A Country and Town House magazin szerint nagyra törő és túlságosan drága ajándékok helyett inkább vicces apróságokkal lepik meg egymást a királyi családban.

kate-middleton
Fotó: Getty Images Hungary/ Anwar Hussein

Az Express magazin leírta, hogy Katalin az első karácsonyára, amelyet a királyi családban töltött, egy üveg csatnit vett a királynőnek. Ennek az ajándéknak a különlegessége az volt, hogy Sandringhamben készítették, a hercegné nagymamájának a receptje alapján.

Eleinte aggódott, hogy vajon hogyan fog tetszeni ez a finomság Erzsébetnek, azonban végül jól sült el a meglepetés.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Meglepni egy nőt valamivel, akinek már mindene megvan. Nehéz volt. Kicsit aggódtam az ajándékom miatt, de másnap észrevettem, hogy már az asztalon is van.

kate-middleton-erzsi
Fotó: Getty Images Hungary/ WPA Pool

Meghan ajándéka is nagy sikert aratott. A barna szépség egy plüss éneklő hörcsögöt ajándékozott a királynőnek, amelyen az uralkodó nagyon meglepődött, és azonnal el is nevette magát. 

- Legalább lesz, aki elszórakoztassa a kutyáimat - jegyezte meg a furcsa meglepetésre.

A meglepő ajándékok sorába tartozott még egy zuhanysapka „Ain’t life a b****” felirattal, illetve egy bőr WC-ülőke is.

A királyi családban az a szokás, hogy az ajándékokat a Red Drawing Room szalonban, egy fehér lenvászonnal beborított asztalon helyezik el. Az ajándékokon kis kártyák szerepelnek, amelyek segítenek az elhelyezésben és abban is, hogy ki mit fog kapni. 

Erzsébet királynő élete fotókon

Képes összeállításunkkal a 96 évesen elhunyt uralkodónőre emlékezünk.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük