Katalin és Vilmos is elvonul egy időre - A gyerekek sem mennek suliba
Még a királyi család tagjainak is szükségük van egy kis pihenésre időről időre.

kate-middleton-and-willian-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg úgy döntöttek, egy rövid időre eltűnnek a nyilvánosság elől, fogják gyerekeiket, Györgyöt, Charlotte-ot és a kis Lajost, és szabadságra mennek.

Az utóbbi hetek kimerítőnek bizonyultak a királyi pár számára, rengeteg jótékonysági, diplomáciai megjelenésük volt, de például a BAFTA-díj-átadó fényét is emelték megjelenésükkel. Az év eleje a családi botrányoktól sem volt mentes, ezek is sok energiát vettek ki belőlük. A dolgos mindennapok és kötelezettségek elől kívánnak kicsit elszökni, hogy minőségi időt töltsenek együtt lurkóikkal. 

Katalin és Vilmos szabadságra mennek

Csak egy rövid időre vonulnak el királyi teendőik elől, az időzítés nem is lehetne jobb, ugyanis február 17-től 21-ig lesznek a mini szabin, a dátum pont megegyezik György és Charlotte sulijának, a battersea-i St. Thomas iskolának félévközi szünetével. 

Katalin és Vilmos nagy figyelmet szentel arra, hogy szoros a napirendjük és elfoglaltságaik ne menjenek a családi életük rovására, fontos nekik az együtt töltött idő, így amikor csak lehet, beiktatnak egy-pár napot, amit a kikapcsolódásnak szentelnek. 

royal family ski
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

2016-ban is szakítottak időt egy kis vakációra, síelni mentek akkor még csak négyesben, hiszen a család legkisebb tagja 2018 áprilisában született meg. A nyári időszakra is megvan a bejáratott üdülőhelyük, egy exkluzív sziget a kedvencük a karibi-térségben.

Katalin hercegné tökéletes szettje

Cambridge hercegnéje egy elegáns, fekete kabátban és szoknyában ment a látogatásra, ruháját kedvenc tervezője, Alexander McQueen alkotta meg. Nagyon csinosan festett, ráadásul a szettje szépen kiemelte karcsú alakját. Fotókon a hercegné és csillagos ötös öltözéke.

Ezt is szeretjük