Katalinban nagyot csalódott egy rajongója - Emiatt panaszkodott a hercegnére
Egy kislány azt hitte, Katalin Hamupipőkéhez hasonló ruhában jelenik majd meg, tévedett.

katalin-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Katalin hercegné és Vilmos herceg valahol hivatalos látogatást tesz, a rajongók nagy örömmel mennek az adott helyszínre, és a kordonok mögött várják, hogy csak egy pillanatra láthassák a hercegi párt. A szerencsésebbekkel még néhány kedves szót is váltanak, így járt Rhian Castello és hároméves kislánya, Annabell is kedden Walesben.

A hároméves Annabell imádja a hercegnős rajzfilmeket, Hamupipőke a kedvence, így izgatottan várta, hogy egy hús-vér hercegnével is találkozzon. Ám Katalin csalódást okozott neki, a hercegné nem győzött bocsánatot kérni, írta meg a Daily Mail.

Katalin hercegné így vigasztalta meg a kis rajongóját

A brit lapnak a kislány édesanyja árulta el a történetet arról, amikor kislánya először látta meg Katalint.

- Borzasztó szerencsések voltunk, mert pont azon a helyen állt meg az autójuk, ahol mi álltunk, miután kiszállt, odajött hozzánk. Mondtam is neki, hogy üdvözöljük Walesben, a kislányom viszont ezt mondta neki: azt hittem, hogy úgy fogsz kinézni, mint Hamupipőke - emlékezett vissza a nagy találkozásra az asszony.

Mivel a kislány még csak hároméves, és hercegnőt eddig csak mesékben látott, így nem tudhatta, hogy a valóságban, az átlagos hétköznapokon az előkelőségek nem estélyi ruhákban lépnek az utcára. A csalódott kislánytól Katalin természetesen egyből bocsánatot kért.

- Nagyon sajnálom, hogy nem egy csinos ruhát viselek ma.

Miután bocsánatot kért, meg is ölelte a kislányt, ezzel is kiengesztelve őt. Az édesanya szerint a gyermekét teljesen elbűvölte, hogy így viselkedett vele Katalin, így a kis csalódottsága hamar elmúlt. Reméli, a kis Annabell évekkel később is emlékezni fog erre a nagy találkozásra.

Katalin legszebb ruhái 2019-ből

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk melyek voltak Katalin hercegné legszebb ruhái, amelyeket a tavalyi évben viselt.

Ezt is szeretjük