Katalin hercegnét kölyökkutyák között fotózták le - Vilmost is összenyalták az ebek
Egy kutyakiképző bázist látogattak meg Pakisztánban.

katalin-hercegne-vilmos-herceg-kutyakikepzo-bazis-pakisztan-cove
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utolsó napjához érkezett Katalin hercegné és Vilmos herceg pakisztáni turnéja. Egy igazán különleges programmal készültek nekik mára, hiszen a vendéglátók tudták, hogy mind a trónörökös, mind csinos felesége igazán nagy állatbarátok, és odavannak a kutyusokért - van is egy közös házőrzőjük, Lupo, akit még a kis György születése előtt vettek magukhoz.

Kutyusok között töltötték a napot

Lupo angol cocker spániel, aki vérbeli családtag, hiszen Carole és Michael Middleton kutyájának, Ellának a kölyke. Érdekesség, hogy György herceg nevét is ő választotta ki, ugyanis Katalin és Vilmos nem tudta eldönteni, hogy hogy nevezzék majd első gyermeküket, ezért a nekik tetsző alternatívákat leírták egy-egy papírfecnire, amiket szétszórtak a padlón - Lupo pedig a "György" feliratúnál állt meg.

Ennek fényében nem meglepő, hogy a mai program különlegesen közel állt a szívükhöz, hiszen egy iszlámábádi kutyakiképző központba látogattak el, ahol egy csapat édes labradorkölyökkel találkoztak. Ezeket az ebeket robbanószerek azonosítására képzik ki a jövőben - bár egyelőre még elég kajlák, ezért összeugrálták és összenyalták a hercegi párt.

Láthatóan sem Katalin, sem Vilmos nem bánta, hogy nyakig kutyaszőrösek és nyálasak lesznek - nézd meg, milyen édes fotók készültek róluk a négylábúak közt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük