Katalin hercegné színátmenetes ruhában - Pakisztánban rajta ámult mindenki
A cambridge-i hercegné talpig kékben tündökölt.

katalin-hercegne-pakisztan-elso-nap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg megkezdték ötnapos pakisztáni turnéjukat - ez az első alkalom, hogy a hercegi pár az országban jár, sőt, 13 éve ez az első, hogy a királyi család bármelyik tagja az országban járt volna.

Katalin hercegné fantasztikus szettben érkezett Pakisztánba

Korábban Diana hercegnő háromszor is tiszteletét tette Pakisztánban: egyszer, amikor még Károly herceg felesége volt, kétszer pedig azután, amikor beleszeretett az innen származó sebészorvosba, Hasnat Khanba. Mivel Diana szerette volna, ha a férfi családja megszereti, ő pedig előbb-utóbb feleségül veszi, ezért meg akarta mutatni, hogy ideális jelölt arra, hogy ő is a család tagja legyen, és új életet kezdjen az országban.

Vilmos herceg minden bizonnyal ezért szeretett volna ideutazni - a trónörökös időről időre előszeretettel adózik édesanyja emlékének azzal, hogy meglátogat olyan helyeket, ahol korábban ő is járt, és természetesen minden adandó alkalommal magával viszi gyönyörű feleségét is, akit sajnos Diana már sosem ismerhetett meg.

A cambridge-i hercegné egy csoda szép, púderkékből égszínkékbe futó, színátmenetes ruhában szállt le a repülőről, amit kedvenc tervezője, Catherine Walker tervezett a számára, a szettjét pedig egy pakisztáni dizájner márkája, a Zaam gyöngyös fülbevalóival és kézitáskájával. Összeállításunkban megnézheted a csoda szép szettjét - ugye milyen csinos volt benne?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük