Katalin és Vilmos cuki dolgot nyilatkozott az újszülött kis hercegről
Katalin hercegnét és Vilmos herceget Harry és Meghan kisfiáról kérdezték.

katalin-és-vilmos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné kisfia május 6-án, reggel jött világra. Amióta a kis trónörökös megszületett, a királyi család tagjaira még nagyobb figyelem hárul, hiszen a sajtó minden apró részletről tudni szeretne a picivel kapcsolatban. Katalin hercegnét és Vilmos herceget is megkérdezték tegnap egy jótékonysági vitorlásverseny hivatalos bejelentésének eseményén, a hercegi pár pedig készséggel válaszolt a riporterek kérdéseire.

Katalin és Vilmos cuki dolgokat nyilatkoztak Harry herceg kisfiáról

Vilmos és Katalin is nagyon örült annak, hogy egy újabb taggal bővült a családjuk, már ők is tűkön ülve várják, hogy lássák a picit.

- Egyértelmű, hogy izgatottak vagyunk, és persze, alig várjuk, hogy végre találkozhassunk velük néhány nap múlva, miután lecsendesedtek a dolgok. Örülök, hogy az öcsémet is üdvözölhetem az alváshiányosok társaságában, amit szülői létnek neveznek - viccelődött Vilmos.

katalin és vilmos herceg
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A trónörökös hozzátette, a legjobbakat kívánja a testvérének, és reméli, hogy élvezni tudják a gyereknevelés szépségeit Meghannal.

- Ez egy nagyon különleges időszak a gyerekekkel, nemrég tartottuk Lajos és Charlotte születésnapját, annyira jó, hogy pont most lett meg a baba, érezhető, hogy tavasz van. Minden remek most. Ahogy Vilmos is mondta, alig várjuk, hogy találkozhassunk velük, és megtudjuk, mi lett a kicsi neve - tette hozzá Katalin.

Charlotte hercegnő már kész kis hölgy

Katalin és Vilmos egy szem lánya, Charlotte hercegnő május 2-án ünnepelte negyedik születésnapját, ennek alkalmából friss fotókat osztott meg róla a palota. A fényképeket Katalin hercegné készítette a kis hercegnőről.

Ezt is szeretjük