Katalin és Vilmos így jelentek meg először, miután Harry herceg felkavarta az állóvizet a botránykönyvével
Katalin hercegné és Vilmos herceg a botrány után is ugyanolyan méltóságteljesen végzik királyi feladataikat.

GettyImages-1246180396
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt napok rengeteg feszültséget gerjesztettek a palotában, ugyanis megjelent Harry herceg Tartalék című könyve. Még a megjelenés előtt az Amerikában élő előkelőség több interjút adott annak reményében, hogy némi reklámot csináljon a memoárjának, nos, a trükk bevált, hiszen amellett, hogy mindenhol ő folyik a csapból, a megjelenés napján több mint 1,4 millió példány fogyott a könyvéből Amerikában, Nagy-Britanniában és Kanadában.

Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről is olyan sztorikat mondott el, amelyek a házaspárt kellemetlen helyzetbe sodorták, például Harry őket okolta, amiért náci jelmezben ment el egyszer bulizni, de lerántotta a leplet arról, pontosan milyen nézeteltérés alakult ki Wales és Sussex hercegnéje között, illetve a bátyjával való kapcsolatának elmérgesedését is részletesebben feltárta. Nem lehet most könnyű a trónörökösnek és feleségének, de ahogy azt a mondás tartja, a show-nak folytatódnia kell. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg a botrány után

Újra munkába álltak a téli szünet után. Merseyside-ba utaztak, ahol a megye egészségügyi és mentális egészségügyi szolgálataiban dolgozó személyeivel találkoztak. Amikor megérkeztek a liverpooli kórházhoz, nagy mosollyal integettek az ott várakozó rajongóiknak.

Még össze is öltöztek, Vilmos zöld pulóvere tökéletesen illett Katalin szövetkabátjához és táskájához.

A napjukon készült képek nemcsak a hercegi pár, hanem a királyi család Instagram-oldalára is kikerült. Rengeteg támogató kommentet kaptak.

„Csak folytassátok tovább, vegyetek példát Erzsébet királynőről és Fülöp hercegről! Ignoráljátok mindazt, ami Kaliforniából ömlik felétek, legyetek boldogok, és éljetek békében!”

„Ennyit jelent az előkelőség és méltóság, köszönöm mindazt a pozitív munkát, amit másokért tesztek, még akkor is, ha a dolgok most nagyon nehéznek tűnhetnek számotokra. Nagyon büszke vagyok, hogy ti vagytok a mi hercegünk és hercegnénk.”

„Köszönjük, hogy megmutatjátok a világnak, milyen is az igazi kedvesség!”

Katalin legszebb ruhái 2022-ből

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Katalin hercegné legszebb ruhái 2022-ben.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük