Katalin hercegné rövid szoknyát húzott - Szembement a protokollal

Vajon Meghantól les el divattippeket újabban?

katalin-hercegne-rovid-tweed-szoknya-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné remekül beilleszkedett a királyi családba az elmúlt majdnem egy évtized során: megtanulta, hogyan kell viselkednie, mit szabad mondania, és mit illik viselnie.

Ilyen rövid szoknyát viselt

A protokoll szigorú szabályait a királyi udvar minden tagjának be kellett tartania. Emiatt Katalinnak sok kedvencétől búcsúznia kellett: a miniszoknyáknak, az ejtett vállú, mélyen dekoltált felsőknek, a bikiniknek, sőt, még a platformos cipőknek is menniük kellett. A cambridge-i hercegné minden utasítást betartott, azonban néha-néha a divat kedvéért ő is megszeg néhány szabályt.

Mióta Meghan hercegné is a család tagja - aki, valljuk be, jóval rebellisebb a sógornőjénél -, Katalin öltözködési szokásai is sokat változtak. Sokkal élénkebb színű ruhákat visel, és már nem figyel arra, hogy mindig a térde alá érjen a szoknyája, ahogy az az előírásban áll: legutóbbi megjelenésén egy igazán kurta, csupán combközépig érő darabot viselt.

A tweed szoknyát hozzá passzoló blézerrel párosította, hogy tökéletes legyen az összhatás - összeállításunkban megnézheted a legfrissebb fotóit.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük