Katalin hercegné testhezálló estélyiben ment a premierre: Tom Cruise-t is elbűvölte
Katalin hercegné ilyen elragadóan nézett ki a Top Gun: Maverick premierjén.

katalin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg a királyi családot képviselve vettek részt a Top Gun: Maverick londoni premierjén. A ’80-as évek egyik örök klasszikusának folytatását az Odeon Luxe Leicester Square moziban vetítették le.

Katalin hercegné a Top Gun: Maverick premierjén

Természetesen a mozifilm sztárjai sem hiányozhattak a díszbemutatóról, ott volt Miles Teller, Jennifer Connelly és Tom Cruise, az alkotás főszereplője. A színészek beszélgettek a hercegi párral, Cruise például kifejezetten jól érezte magát Cambridge hercege és hercegnéje társaságában. A színész már több évtizede jó kapcsolatot ápol a brit királyi családdal, karrierje során találkozott már Erzsébet királynővel, Fülöp herceggel, Diana hercegnővel és persze Vilmossal és Harryvel is.

A premieren Katalin hercegnével igazi úriemberként viselkedett, egyből nyújtotta neki a kezét, amikor egymás mellett mentek fel a lépcsőkön. Vilmos felesége vérbeli hercegnéhez méltó módon öltözött fel, egy fekete-fehér estélyire esett a választása, ami tökéletesen kiemelte karcsú alakját. Roland Mouret tervezte meg a ruháját, hozzá egy Alexander McQueen clutch táskát, illetve egy Robinson Pelham gyémántból készített fülbevalót viselt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek Katalin hercegnéről a Top Gun: Maverick londoni premierjén.

Ezt is szeretjük