Katalin hercegné testhezálló estélyiben ment a premierre: Tom Cruise-t is elbűvölte

Katalin hercegné ilyen elragadóan nézett ki a Top Gun: Maverick premierjén.

katalin-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg a királyi családot képviselve vettek részt a Top Gun: Maverick londoni premierjén. A ’80-as évek egyik örök klasszikusának folytatását az Odeon Luxe Leicester Square moziban vetítették le.

Katalin hercegné a Top Gun: Maverick premierjén

Természetesen a mozifilm sztárjai sem hiányozhattak a díszbemutatóról, ott volt Miles Teller, Jennifer Connelly és Tom Cruise, az alkotás főszereplője. A színészek beszélgettek a hercegi párral, Cruise például kifejezetten jól érezte magát Cambridge hercege és hercegnéje társaságában. A színész már több évtizede jó kapcsolatot ápol a brit királyi családdal, karrierje során találkozott már Erzsébet királynővel, Fülöp herceggel, Diana hercegnővel és persze Vilmossal és Harryvel is.

A premieren Katalin hercegnével igazi úriemberként viselkedett, egyből nyújtotta neki a kezét, amikor egymás mellett mentek fel a lépcsőkön. Vilmos felesége vérbeli hercegnéhez méltó módon öltözött fel, egy fekete-fehér estélyire esett a választása, ami tökéletesen kiemelte karcsú alakját. Roland Mouret tervezte meg a ruháját, hozzá egy Alexander McQueen clutch táskát, illetve egy Robinson Pelham gyémántból készített fülbevalót viselt.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek Katalin hercegnéről a Top Gun: Maverick londoni premierjén.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük