Kiköpött Katalin hercegné ez a fiatal lány: A korona című sorozat készítői is felkapták rá a fejüket

Brittany Dixonnak sokan megjegyezték már a TikTokon, mennyire hasonlít Katalin hercegnére.

katalin-hasonmása-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brittany Dixon ausztrál festőnő, aki évek óta rendszeresen megosztja a TikTokon a munkáit. Több mint 107 ezer követője van, akik közül sokaknak feltűnt, mennyire hasonlít Katalin hercegnére.

Katalin hercegné hasonmása, Brittany Dixon

Brittany Dixon követőtábora egyre jobban nőtt az elmúlt hónapokban pont amiatt, mert sokak szerint kiköpött Katalin, rengeteg embertől megkapta, hogy neki kéne játszania A korona című sorozatban Cambridge hercegnéjét. Többen annyira túlbuzgók voltak, hogy még a szériát gyártó Netflix hivatalos TikTok-oldalát is megjelölték a kommentekben, hátha a népszerű streamingszolgáltató és A korona csapata is felfigyel az ausztrál szépségre.

Úgy tűnik, bevált a trükk, Brittany egy rövid videóban beszámolt arról, hogy felkereste a sorozat castingcsapata, kértek tőle egy rövid felvételt, amelyben beszélnie kellett magáról, illetve egy szelfit is. A tervek szerint A korona hatodik évadában fog feltűnni Vilmos herceg, Katalin hercegné és Harry herceg is. Már javában zajlik a szereplőválogatás, a forgatást idén augusztusban kezdik meg. Nem volt kritérium, hogy csak profi színészek jelentkezhetnek, így bizony Brittanynak is megvan minden esélye arra, hogy ő alakítsa mindenki imádott hercegnéjét a királyi család életéről szóló sorozatban.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Brittany Dixon Katalin hercegnére.

Ezt is szeretjük