Katalin és Meghan nem bírják ki egymás közelében - Már nem is titkolják
Még a közös jótékonysági alapítványukból is kiszálltak.

katalin-hercegne-meghan-hercegne-alapitvany-feloszlas-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin és Meghan hercegné kapcsolata nagyon jól indult, de később mindenki számára egyértelművé vált, hogy a sógornők bizony, nem fognak kijönni egymással.

Ennyire megromlott a viszonyuk

Egy idő után már a palota sem tagadta a róluk felröppenő pletykákat, és, habár Erzsébet királynő megpróbálta lerendezni a nézeteltérésüket, úgy tűnik, hogy már nincs visszaút: végérvényesen meggyűlölték egymást. Erre most bizonyságot is kaphattak a rajongók, ugyanis annyira megromlott a viszonyuk, hogy még a jó ügy érdekében sem hajlandók egy légtérben lenni a másikkal.

Annak idején ugyanis a Fantasztikus négyes - ahogy még tavaly becézték őket - létrehozott egy alapítványt, a Royal Foundationt, amit közösen szerettek volna kormányozni, azonban a jótékonysági egyesület tegnap bejelentette, hogy Harry és Meghan úgy döntöttek, hogy végleg kiválnak az alapítványból.

Alapítványuk megalakulásának bejelentésén.
Alapítványuk megalakulásának bejelentésén.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Összesen 16 hónapot bírtak ki, bár ez idő alatt összesen egyszer jelentek meg együtt, az egyesület bemutatásakor - azóta egyikük sem foglalkozott vele. Az alapítvány vezetői tagadták, hogy kettejük viszálya miatt váltak volna szét, diplomatikusan úgy fogalmaztak, hogy mindkét páros nagyon készül a jövőbeli feladatai ellátására, és, mivel nagyon más úton haladnak tovább, ez volt a legcélszerűbb döntés.

Az már kiderült, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg az ígéretükhöz híven tovább támogatják az intézményt, viszont egy névváltoztatást eszközölnek, hogy tiszta lappal indítsák újra a jótékonysági munkát.

Harry és Meghan már a Kensington-palotából is elköltöztek, sőt, még a közösségi oldalakon sem hajlandóak közösködni a testvéréékkel: Sussex Royal néven külön Instagram-oldalt indítottak, amin csak a saját családjuk történéseit és az általuk támogatott jótékonysági események fotóit osztják meg.

Ennyire elfajultak a dolgok

Harry és Vilmos annyira egymásnak feszültek a feleségeik miatt, hogy majdnem tettlegességig fajult a dolog. Tudd meg, mi történt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük