Harry és Vilmos kis híján összeverekedtek - Feleségeik viszálya tönkreteszi a kapcsolatukat

Mióta Meghan bekerült a családba, nem az igazi a testvérpár viszonya.

vilmos-herceg-harry-herceg-viszaly-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Vilmos herceg viszonya mindig nagyon közeli volt, hiszen édesanyjuk korai elvesztése után úgy érezték, hogy csak ők maradtak egymásnak. A testvérpár korábban elválaszthatatlan volt, még azután is, hogy Vilmos feleségül vette Katalin hercegnét - a duóból ugyan trió lett, de olyanok voltak, mint a három muskétás. Harry többször is nyilatkozta, hogy testvéreként szereti Katalint. Aztán megérkezett Meghan, és a harmónia felborult. Állítólag a két testvér már alig áll szóba egymással, sőt, Harry-ék el is költöztek a Kensington-palotából.

Meghan és Katalin viszálya tönkreteszi a kapcsolatukat

Ugyan mindenki tagadja a pletykát arról, hogy a cambridge-i és a sussexi hercegné viszonya nem túl rózsás, Harry herceg életrajzírója, Duncan Larcombe szerint sokkal rosszabb a helyzet, mint képzelnénk - a két testvér nagyon egymásnak feszült a feleségeik miatt.

- Harry és Vilmos, akármennyire szerették volna, hogy a feleségeik összebarátkozzanak, egyszerűen ég és föld a két nő. Ráadásul az sem segít a helyzetükön, hogy mindkét férfi foggal-körömmel védi a kedvesét. Egy alkalommal majdnem össze is verekedtek egy nézeteltérés során. Ez tény. Kevesen tudják, de megtörtént eset.

Hiába titkolóznak, és próbálják eltussolni az ügyet, már mindenki számára evidens, hogy Meghan és Katalin nem értenek szót egymással. Ha megfigyelitek a közleményeket, nem véletlen, hogy a palota csak egyes híreszteléseket tagadott az üggyel kapcsolatban.

Szerintem nem is meglepő, hogy nem jönnek ki jól. Katalin - habár nem nemesi családból származik - kivívta a királyi család tiszteletét. Nem okozott botrányokat, a hozzátartozói is mindig tiszteletreméltóan viselkedtek. Meghan famíliája viszont olyan, mint egy rész a Jerry Springer Show-ból, egyszerűen arcpirítóan kínos, ahogy az apja és a féltestvére viselkednek.

Persze ez alól kivételt képez Meghan édesanyja, Doria Ragland, aki csodálatos nő, igazán előkelő, az esküvőn is remekül szerepelt. Ő mindent jól csinált, le a kalappal előtte - nyilatkozta az életrajzíró.

Ráadásul Larcombe szerint, mióta Harry összekötötte az életét Meghannal, sokan panaszkodnak rá az udvartartásából. Pedig a herceg híres volt arról, hogy mindenkivel közvetlen és barátságos - annak ellenére, hogy ő is a királyi család tagja, szívesen ölelkezett, fotózkodott bárkivel, a beosztottjait pedig szinte barátaiként kezelte. Mióta azonban belépett az életébe Meghan, gyökeresen megváltozott a viselkedése. Ezt az egyik alkalmazottja is megerősítette:

- Harry mindig nagyon barátságos és közvetlen volt a személyzetével, főként, hogy többüket kiskora óta ismeri. Mindenki remek srácnak tartotta, amíg nem jött össze Meghannal. Azóta irreális elvárásai vannak, és nagyon fent hordja az orrát. Ráadásul nagyon zárkózott és morcos lett, még azokkal az alkalmazottakkal is, akiket korábban szinte barátaiként kezelt. Mintha nem is lenne önmaga - nyilatkozta a háztartása egyik tagja a Daily Mailnek.

Coverfotó és ajánlókép: Getty Images.

Ezt is szeretjük