A népszerű színésznő kiköpött Katalin hercegné ezen a fotón - Lynda Carter fiatalon így hasonlított rá
Mintha csak ikrek lennének, Katalin hercegné tiszta Wonder Woman.

katalin hercegné cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tartják, hogy a világon mindenkinek van valahol egy hasonmása. Ez alól pedig a királyi család sem képez kivételt, Katalin hercegné például egy az egyben úgy néz ki, mint Lynda Carter fiatalon.

A színésznő a ’70-es években tett szert hatalmas népszerűségre, amikor eljátszotta a DC-képregények egyik szuperhősét, Wonder Womant. A karakter gyönyörű harcos hercegnőként küzd a gonosztevők ellen, a fekete szépség pedig nem is lehetett volna jobb választás a szerepre.

Így hasonlít egymásra Katalin hercegné és Lynda Carter

A szépségkirálynőből lett sztár és Vilmos herceg feleségének fotói magukért beszélnek, olyanok, akár az ikrek. A hajuk, pisze orruk, mosolyuk és sudár termetük is tükörképei egymásnak, ráadásul mindketten leveszik az embereket a lábukról magabiztosságot sugárzó kiállásukkal.

katalin-hercegné
Fotó: Getty Images Hungary

Katalin hercegné könnyűszerrel alakíthatta volna az új filmekben a Csodanőt, hiszen a külső jegyei mind stimmelnek. Azonban - sógornőjével ellentétben - benne egyáltalán nincs meg a színésznői véna, illetve hercegnéi státusza sem engedné meg, hogy falatnyi ruhában verekedjen a vásznon. Arról nem is beszélve, hogy a szerep már 2016 óta Gal Gadot birtokában van, aki a Batman Superman ellen - az igazság hajnala című film óta harcol a mozikban a karakter bőrébe bújva.

Mindenesetre szerencsésnek mondhatja magát, hiszen ha később is megmarad a hasonlóság, akkor 61 évesen is igazi bombázóként fest majd, hiszen Lynda Carter is megőrizte szuper formáját. 

Az amerikai sztár a mai napig szerepel filmekben és sorozatokban, sőt a DC-univerzumtól sem szakadt el. Negyven évvel az ikonikus sorozata után ugyancsak egy képregény-adaptációban, a Supergirl szériában játszott 2018-ig, de további két bemutatásra váró filmben is feltűnik majd.

Sztárhasonmások

Vannak olyan hollywoodi sztárok, akikre ma már ikonként tekintünk, felnézünk rájuk, és hasonlítani szeretnénk hozzájuk. Akad pár fiatal sztár, aki ezt elmondhatja magáról, hiszen egy az egyben legendás előde vonásaival rendelkezik.

Ezt is szeretjük