Katalin hercegné és Vilmos emiatt veszekszik - A trónörökös szembement a feleségével
Vilmos herceg ebben nem ért egyet Katalin hercegnével.

katalin-hercegne-legjobb-baratnoje-viszaly-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg általában olyan szerelmesen búgnak, mint egy galambpár, most azonban nem felhőtlen a viszonyuk, ami a hercegné és egykori legjobb barátnője viszályának köszönhető.

Összekaptak egymással

Rose Hanbury és a hercegné hosszú évek óta szoros kapcsolatban álltak egymással. Az egykori modell részt vett a pár esküvőjén, az ikrei, Alexander és Oliver pedig gyakran játszottak együtt a kis György herceggel. Most azonban már egyáltalán nem jönnek ki egymással - erről a cambridge-i hercegné egy állítólagos ismerőse beszélt a The Sun magazinnak.

- Már köztudott, hogy Kate és Rose valami miatt összevesztek, és azóta szóba sem állnak egymással. Sajnálatos, mert annyira közel álltak egymáshoz. Katalin most szeretné kigolyózni őt az előkelő körökből, de Vilmos herceg inkább békítőügyvédet játszik.

Ő ugyanis szeretné, ha barátok maradnának Rose-zal és a férjével, David Rocksavage-dzsel, Cholmondeley őrgrófjával. Nagyon kínos a helyzet, mert rengeteg közös ismerősük van, ráadásul szinte egymás mellett élnek - nyilatkozta a lap forrása.

Állítólag a konfliktust Rose viselkedése váltotta ki, akinek nem tetszett, hogy a hercegné mellett rá már senki nem figyel. Pletykálni kezdett róla a környéken, így az elit Turnip Toffs klub tagjai sem keresik már annyira a társaságát, mint régen. Valószínűleg az sem segít a viszonyukon, hogy kiderült, Rose egykor esélyes volt a hercegnői címre, ugyanis Jecca Craig, Isabella Calthorpe és Olivia Hunt mellett küzdött a herceg kegyeiért.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük