Katalin hercegné hímzett, népviseleti ruhában - Pakisztánban így fotózták le
A hercegnét a helyiek hagyományos öltözetében, salwar kameezben kapták lencsevégre.

katalin-hercegne-kremszinu-himzett-ruha-pakisztan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg utolsó előtti napjukhoz értek a pakisztáni turnéjukon: ezúttal Lahore várásába utaztak, hogy ellátogassanak a Shaukat Khanum Memorial Cancer Hospital and Research Centre kórházba, ahol annak idején Diana hercegnő is megfordult 1996-ban, mindössze egy évvel a halála előtt.

Katalin ezúttal is népviseletbe öltözött

A helyiek tiszteletére a turné során Katalin hercegné többször is a helyiek népviseleti ruháját, a salwar kameeznak nevezett összeállítást viselte, mely egy bő, ingszerű felsőrészből és lenge nadrágból áll. Ezt a férfiak és nők egyaránt viselik, ezért láthattunk a napokban Vilmos hercegen is egy hasonló darabot.

A cambridge-i hercegné ráadásul egy helyi tervező, a Gul Ahmed Fashion egyik darabját választotta, melyet fehér alapon krémszínű hímzéssel tettek még különlegesebbé. A szetthez egy csinos, díszes sálat is választott, mely tökéletesen illett a ruhához - ezt is egy helybéli dizájner, Maheen Khan tervezte.

Összeállításunkban megnézheted a szettjét, ami talán a valaha viselt legolcsóbb darabja, hiszen mindössze 56 fontba, átszámítva 21 ezer forintba került. Neked hogy tetszett?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük