Katalin pirosban tűnt ki a tömegből: lehengerlő jelenség volt a koronázási koncerten

Katalin hercegné nem tud mellényúlni. A koronázási koncerten egyszerre volt trendi, laza és végtelenül elegáns.

Katalin hercegné a koronázási koncerten
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy nálunk is olvashattad, szombaton lezajlott a történelmi esemény: hivatalosan is megkoronázták Károly királyt. Magát a ceremóniát szombaton tartották, de nem ez volt az egyetlen esemény a hétvégén, amelyen a brit királyi család tagjai részt vettek.

Vasárnap koncerttel ünnepelték az új királyt Windsorban: Vilmos herceg és Katalin hercegné két gyermekükkel, Györggyel és Charlotte-tal nézték végig a produkciókat a királyi páholyban.

Katalin hercegné a koronázási koncerten

Többek között Lionel Richie, Katy Perry és Nicole Scherzinger léptek a király tiszteletére tartott est színpadára. Rengetegen gyűltek össze a nézőtéren, hogy együtt ünnepeljék Anglia új fejezetének kezdetét. Pontosan húszezer vendég volt hivatalos a koncertre, őket sorsolás útján választotta ki a BBC.

Katalin kitűnt a tömegből, olyan mesés szettet választott a rendezvényre. A kedvenc tervezőjétől, Alexander McQueentől választott piros blézerszett egyszerre volt elegáns és laza. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen pazarul mutatott az összeállításban, illetve a gyerkőcökről is láthatsz fotókat.

Nézd meg azt is, Katalin mit viselt Károly király koronázásán!

Katalin hercegné sosem tud mellényúlni, ha nyilvánosan meg kell jelennie, Károly király koronázásán is nagyon elegánsan vesz részt.

Katalin álomszépen jelent meg Károly király koronázásán: tiara helyett különleges fejdíszt választott

Katalin hercegné Kamillához hasonlóan kedvenc márkáját viseli Károly király koronázásán.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük