Katalin édesanyja kékben, húga sárgában pompázott Károly király koronázásán: ilyen elegánsak voltak a hercegné szerettei

Carole Middleton és Pippa Middleton is gyönyörűek voltak Károly király koronázásán.

Carole Middleton és Pippa Middleton Károly király koronázásán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A mai nap fontos pillanat volt Károly király és az egész királyi család életében, hiszen végre hivatalosan is korona került az uralkodó és felesége, Kamilla királyné fejére is.

A Westminster-apátságban megrendezett ünnepi ceremóniára természetesen Katalin hercegné családját is tárt karokkal várták.

Carole Middleton és Pippa Middleton Károly király koronázásán

A hercegnének volt kitől örökölnie kiváló stílusérzékét, ugyanis Carole Middleton is pontosan tudja, mi áll jól neki. A 68 éves asszony egy királykék ruhában ment az eseményre.

GettyImages-1487933111
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Egy nude színű magas sarkút húzott az élénk színű szettjéhez, a hajába pedig egy vastagabb hajpántot tett, ami még inkább feldobta a megjelenését.

Pippa Middleton egy halványsárga kreációban bűvölt el mindenkit. Tökéletesen kiemelte karcsú alakját a ruha, sokan el sem hinnék róla, hogy három gyermek édesanyja. A koronázásnál a dress code-ban benne volt, hogy minden nőnek valamilyen fejdíszt kellett viselnie. Pippa egy klasszikus és elegáns kalapra tette le a voksát.

GettyImages-1252755153
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Vilmos és Katalin gyerekei a koronázáson

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek Györgyről, Charlotte-ról és Lajosról.

Charlotte hercegnő összeöltözött Katalinnal: Vilmosék gyerekei ilyen imádni valóak voltak a koronázáson

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük