Katalin kék kabátruhában tündökölt: nagyon csinos volt a hercegné
Katalin hercegné és Vilmos herceg többnapos turnéra indult.

katalin hercegné cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg a hétvégén jelentették be, hogy ezen a héten egy többnapos turnéra indulnak vonattal, látogatást tesznek több angliai és skóciai városban is, emellett Walesbe is ellátogatnak azért, hogy köszönetet mondjanak azoknak a szervezeteknek, amelyek a koronavírus idején sokat tettek, és tesznek a mai napig a közösségekért. A fronton dolgozókkal, tanárokkal, mentálhigiénés szakemberekkel, gondozókkal és iskolás gyerekekkel is találkoznak.

Katalin hercegné kék kabátruhája telitalálat volt

Cambridge hercege és hercegnéje először Edinburghben tettek látogatást, ahol az NHS, azaz a brit nemzeti egészségügyi szervezet képviselőivel beszélgettek, ezután következett Berwick-Upon-Tweed városa, ahol iskolás gyerekekkel és tanáraikkal találkoztak. Az esti órákban Batleybe és Manchesterbe is ellátogattak. Katalin szokásához híven nagyon csinosan festett a hivatalos látogatásokon, egyik kedvenc kabátruháját viselte, amit Catherine Walker divattervező készített. A rajongók korábban is láthatták már a kreációban. A kék nagyon jól állt a hercegnének, még a szemszínéhez is illett.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt tegnap Katalin hercegné.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük