Katalin ezért nem jött ki jól Harry exével: hiába próbáltak barátkozni
Harry 2004-ben kezdett járni a zimbabwei örökösnővel, Chelsy Davyvel. Katalin nem szívelte sógornőjelöltjét.

katalin-harry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin és Vilmos herceg 2002-ben kezdtek randizni: a hercegné két évtizede részese Vilmos életének, egyúttal a királyi családénak. A hosszú esztendők alatt sok családi történést megélt férje oldalán, például Harry több exével is megismerkedett.

Még mielőtt Meghan Markle személyében megismerte volna azt a nőt, akit oltár elé kívánt vezetni, Sussex hercege több szerelmi kapcsolatba is bonyolódott - hol hosszabb, hol rövidebb időre.

Katalin hercegné és Harry herceg exe

2004-ben sokan úgy gondolták, rálelt álmai asszonyára: ekkor kezdett el járni a zimbabwei örökösnővel, Chelsy Davyvel. Kapcsolatuk már olyannyira komolynak tűnt, hogy a lányt bemutatta a családtagoknak.

Harry herceg és nagy szerelme, Chelsy Davy 2008-ban.
Harry herceg és nagy szerelme, Chelsy Davy 2008-ban.
Fotó: Ben Stansall / Getty Images Hungary

Katie Nicholl királyicsalád-szakértő könyvéből kiderült, a megismerkedés nem mindenkivel sikerült zökkenőmentesen. Katalin és Davy állítólag nem jöttek ki jól, pedig a hercegné mindent megtett azért, hogy barátság alakuljon ki köztük.

A két nő személyisége és ízlése merőben távol állt egymástól, amely alapellentétet váltott ki köztük. Ezt pedig csak fokozta, hogy Davy nem volt nyitott Katalin közeledésére. Vilmos felesége még vásárolni is elhívta az örökösnőt, ám az elutasította az invitálást - ez érthető módon rosszul esett Katalinnak.

Katalin és Chelsy Davy 2006-ban.
Katalin és Chelsy Davy 2006-ban.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Még inkább fokozta az ellenszenvét az, hogy Davy inkább a húga, Pippa Middleton társaságát kereste, míg őt mellőzte.

Bár sosem lettek örök barátnők, egy alkalommal megtört a jég. 2008-ban egyszerre találkoztak Erzsébet királynővel, a találka előtt mindketten rém idegesek voltak. Látva, mennyire izgulnak, megesett egymáson a szívük, így kölcsönösen lelket öntöttek a másikba.

Katalin és Vilmos a negyedik gyereküket tervezik

Katalin hercegné rábeszélte Vilmos herceget, hogy vállaljanak egy negyedik gyereket.

Ezt is szeretjük