18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Azt pletykálják, hogy ő Vilmos herceg szeretője: Rose-t sokáig Katalin legjobb barátnőjeként emlegették

Évek óta azt beszélik, hogy Rose Hanbury Vilmos herceg szeretője.

Vilmos herceg szeretője

Vilmos herceg és Katalin hercegné a 2000-es évek eleje óta alkotnak egy párt, voltak hullámvölgyeik, 2007-ben hónapokon keresztül külön voltak, azonban visszataláltak egymáshoz. A külső szemlélők számára erős páros az övék, ettől függetlenül róluk is terjesztik évek óta, hogy nem minden olyan tökéletes, ahogy az elsőre tűnik.

2019-ben röppent fel annak híre, hogy Wales hercege valójában a hercegné jó barátnőjével, Rose Hanburyvel szűrte össze a levet titokban. A királyi család erre nyilvánosan sosem reagált semmit, ám az életrajzírók szerint ez csak egy rosszindulatú pletyka.

Azt pletykálják, hogy ő Vilmos herceg szeretője

2019-ben a The Sun lap írta meg, hogy Katalin és legjobb barátnője, Rose összevesztek, azonnal spekulálni kezdtek, mégis mi mérgezhette meg a két nő kapcsolatát. Az amerikai In Touch pletykalap megírta, valójában az állt a háttérben, hogy Vilmos Hanburyvel csalta meg feleségét, miközben Katalin már Lajos herceggel volt várandós. A Cosmopolitan közölte, hogy amikor megjelent ez a cikk, Katalin azonnal számonkérte a férjét, aki erre csak nevetve annyit reagált, kitaláció az egész. Arra is megkérte akkor állítólag a férjét, hogy szakítson meg a nővel minden kapcsolatot.

GettyImages-542158220
Fotó: Stephen Pond / Getty Images Hungary

Akkor robbant igazán a bomba, amikor Giles Coren brit társasági előkelőség és ételkritikus a Twitterére kiírta, hogy igen, valóban megtörtént ez az affér. Mindenki tud róla a belső körökben. A férfi később törölte a bejegyzését.

Időről időre újra felbukkan ez a pletyka a lapokban, idén nyáron még a Rolling Stone is megírta, hogy a #PrinceOfPegging hashtag népszerűvé vált a Twitteren azután, miután a DeuxMoi Instagram-oldalon megjelent, hogy Vilmos egy bizarr, szexuális fétise miatt lép félre rendszeresen, Katalin pedig ezt elnézi neki addig, amíg a viszony nem érzelmekre alapul. A pegging röviden arra utal, amikor a női partner hátulról hatol be a férfiba egy szexuális játékszer segítségével.

Andrew Morton a New Idea lapnak mondta el, mennyire felzaklatta a házaspárt, amikor 2019-ben a megcsalásról pletykáltak.

- Ez a mérgező történet, még ha hamis is, mégis önálló életre kelt, és arra kényszerítette Vilmost, Katalint és Rose-t, hogy megtegyék a megfelelő jogi lépéseiket az ügyben. Végül a pár egyszerűen úgy döntött, hogy figyelmen kívül hagyja a pletykát.

Phil Dampier királyi szakértő így vélekedett az ügyről:

- Katalin nem az a fajta, aki megengedi, hogy a házassága veszélybe kerüljön, és ha valaha is megtudná, hogy Vilmosnak viszonya van, gondoskodna arról, hogy ez többé ne történjen meg.

GettyImages-1388928741
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Ami alátámasztja, hogy ez valószínűleg tényleg csak egy pletyka lehet, az az, hogy 2019 óta Rose Hanbury számos olyan eseményen részt vett, amely a királyi családhoz köthető. Ott volt idén szeptemberben Erzsébet királynő temetésén, a Fülöp herceg tiszteletére rendezett megemlékezésre is elment idén tavasszal. Nyilvánvalóan, ha tényleg Hanburyvel lépett volna félre a herceg, Katalin biztosan megtiltotta volna, hogy a nő is részt vegyen ezeken a családi szertartásokon.

A 38 éves Hanbury 2009 óta David Rocksavage felesége, három gyereket nevelnek. Rose nagymamája, Lady Elizabeth Lambart Erzsébet királynő koszorúslánya volt.

Már nem Vilmos herceg a legszexibb kopasz híresség

Képes összeállításunkban megnézheted a legdögösebb kopasz sztárokat.

Ki nem találod, ki taszította le a trónról Vilmos herceget: új listát tettek közzé

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük