Katalin hercegné elképesztően cuki dolgot művelt - Fotóitól elolvadnak a rajongók
A hercegné teljesítette egy kislány különleges kérését.

katalin-hercegne-hajsimogato-kislany-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család tagjainak szigorú szabályzatot kell követniük a hivatalos rendezvényeken: nem szabad túl közvetlennek lenniük a rajongókkal, ugyanis, ha túl közel kerülnek hozzájuk, az sem etikai, sem védelmi szempontból nem szerencsés. Katalin hercegné azonban tegnap szembement a protokollal egy kislány kedvéért, akinek volt egy különleges kérése hozzá.

Engedte, hogy megsimogassa a haját

A hercegi pár a skóciai Dundee városában vendégeskedett tegnap a Viktória és Albert Múzeum megnyitóünnepségén. Természetesen ezúttal is rengetegen érkeztek, hogy üdvözöljék őket, köztük egy kislány is, aki hatalmas rajongója a hercegnének. Amikor Katalin odalépett hozzá, a lányka megkérdezte, hogy megengedné-e neki, hogy megsimogassa a haját, mert odavan a hatalmas loknijaiért, a hercegné pedig - mindenki legnagyobb meglepetésére - hagyta, hogy megcirógassa a fürtjeit.

A kislány teljesen odáig volt, amiért végre élőben is hozzáérhetett ideálja selymes fürtjeihez, úgy simogatta a hercegnét, mintha egy életnagyságú Barbie baba lenne. Katalin láthatóan nem bánta, hogy a kislány ilyen barátságos volt vele. Nem is meglepő, hiszen a hercegné köztudottan él-hal a gyerekekért - nem véletlen az sem, hogy már három gyerkőc édesanyja.

Összeállításunkban megnézheted a tüneményes fotókat Katalinról és a hajcirógató kislányról - hát nem édesek ezek a felvételek?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük