Katalin hercegné címlapfotója Kamilláról: Károly felesége virágos ruhában pózolt

Katalin hercegné fotója, amit Kamilla hercegnéről készített, a Country Life magazin júliusi címlapjára került.

kamilla-és-katalin-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kamilla cornwalli hercegné július 17-én ünnepli 75. születésnapját, ennek alkalmából a Country Life magazin csapata egy interjút és címlapfotózást készített vele. Nem mellesleg arra is felkérték a hercegnét, hogy ő maga szerkessze meg a lapot, nem ő az első vendégszerkesztő a magazinnál, Károly két alkalommal, Anna hercegnő egyszer végezte el ezt a nemes feladatot.

A júliusi lapszám 13-án, azaz jövő hét szerdán jelenik meg, azonban a magazin már nyilvánosságra hozta a címlapot, amit nem is akárki csinált, írta meg a Daily Mail.

Katalin hercegné fotója Kamilla hercegnéről

A brit lap információi szerint Károly herceg felesége ragaszkodott ahhoz, hogy a címlapra készült képet Katalin készítse el. Cambridge hercegnéje természetesen vállalta a feladatot, a végeredményt a királyi családért rajongók az Instagramon osztották meg.

Kamilla kék, virágos ruhába bújt, hozzá egy árnyalatban passzoló kardigánt vett fel. A felvétel a Ray Mill House-ban készült, ami a hercegné vidéki otthona wiltshire-i Lacockban. A hat hálószobás ingatlanja a walesi herceg highgrove-i otthonától 27 kilométerre esik, azután vette meg a házat, miután a '90-es években elvált Andrew Parker Bowlestól.

A vele készült anyag tükrözi majd a hercegné lovak és kutyák iránti szeretetét, két mentett Jack Russell terrierje van, Bluebell és Beth, valamint a Battersea Dogs and Cats Home támogatója. Több mint 90 jótékonysági szervezet védnökeként végzett munkájára összpontosít majd, de az is kiderül, mi a kedvenc receptje.

GettyImages-118185820
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Katalin hercegnéről köztudott, hogy imád fotózni, a gyerekeiről készült portrékat mindig ő készíti el, így nem csoda, hogy a címlapfotózást is elvállalta. Jó kapcsolatot ápol az apósával és Kamillával is, sőt, ha olykor Károly és Vilmos között konfliktus van, egyből igyekszik kibékíteni a trónörökösöket.

Katalin ráadásul nagypapának szólítja Károlyt, valószínűleg a gyerekei miatt szokott erre rá ő is. 

Neki van a legszebb mosolya a királyi családban

Képes összeállításunkból megtudhatod, hogyan alakult a legszebb királyi mosolyok rangsorának első öt helye! 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük