Tündéri fotó Katalin hercegné családjáról - Mindhárom gyereke szerepel a képen
Csodaszép fotómontázs készült Katalin hercegné tüneményes családjáról.

katalin-hercegne-csaladi-foto-montazs-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden évben alig várjuk a karácsonyt, ugyanis általában ilyenkor oszt meg a palota közös fotót Katalin hercegnéről és három csemetéjéről. A királyi család rajongói azonban nem tudtak eddig várni, így egy rajongói oldal különös családi fotót osztott meg a hercegi famíliáról.

Gyönyörű montázs készült róluk

A képen a család mind az öt tagja rajta van: a családfővel, Vilmos herceggel kezdődik, mellette természetes Katalin hercegné foglal helyet, aztán a gyerekek, születési sorrendben: György herceg, Charlotte hercegnő, a sereghajtó pedig a família legkisebbje, Lajos herceg. Mindegyikőjüknek csak az arca fele látszik a képen, és úgy sorakoznak egymás mellett, mint öt harangsíp.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I love this😍❤️😍 @kate_middleton_royal_highness

Cambridge royal family👑 (@cambridge.royal.family) által megosztott bejegyzés,

Vilmosról, Katalinról és Charlotte-ról 2017 karácsonyán készült ez a kép, György hercegről tavaly, a születésnapján, Lajos hercegről pedig néhány hónapja, nagyapja, Károly herceg hetvenedik születésnapján. Amúgy is gyakran összeöltöznek a családi fotókon, de az alapos összeválogatásnak köszönhetően még szembetűnőbb, hogy mindannyian kéket viselnek.

A rajongók odavannak a bájos fotóért, nem győzik dicsérni a szép családot: "Gyönyörű család, gyönyörű gyerekek. Bárcsak születne még!", "Katalin hercegné csodaszép ezen a képen, a gyerekek pedig egyszerűen imádni valóak", "Istenem, de édes a kis Charlotte! Nagyon szép kislány lett belőle" - írták a lelkes kommentelők a rajongói oldalon, a fotó alatt.

Az első közös fotó ötükről

Decemberben osztotta meg a királyi család hivatalos oldala az első családi képet, amin már mind az öten szerepelnek - nézd meg, milyen gyönyörű fotó készült róluk!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük