Katalin hercegné ciki bakit követett el: a rajongók egyből kiszúrták

Katalin hercegné véletlenül ejtett helyesírási hibát.

katalin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg vasárnap este indultak útnak vonattal, hogy több angliai városban, illetve Skóciában és Walesben is köszönetet mondjanak azoknak a frontvonalban dolgozó embereknek és szervezeteknek, akik a koronavírus-világjárvány idején is rengeteg közösségnek segítenek nap mint nap.

Mielőtt útnak indultak volna, a londoni Euston pályaudvar több dolgozójával találkoztak, és váltottak egy pár szót azzal kapcsolatban, hogyan sikerült ezt az évet levezényelniük a nehezítő körülmények ellenére. A hercegi pár az állomáson még egy kedves üzenetet is hagyott, ám Katalin véletlenül elírt egy szót, amit a rajongók egyből kiszúrtak.

Katalin hercegné ciki bakija

A pályaudvar fehér táblájára Katalin írt egy rövid köszönetet a tömegközlekedés dolgozóinak, akik a nehéz időszak ellenére is tovább dolgoztak, illetve kellemes ünnepeket is kívánt nekik Vilmossal együtt. Ekkor sikerült egy ciki hibát elkövetnie, a mondatában az ország szót, azaz angolul a country-t elírta, véletlen kihagyta belőle az N betűt. Az Instagram-poszt jobb oldalán található fehér nyílra kattintva megnézheted, hogyan írt a hercegné és a herceg a táblára.

Természetesen ez nem óriási hiba, sőt, talán nincs olyan ember, aki néha ne írna el egy-egy szót, ám a kommentelők rögtön kiszúrták a hibát. Egy felhasználó így fogalmazott: "Ez nagyon aranyos gesztus volt mind a kettőjüktől. Igaz, az ország szót elírta! Ennek ellenére nagyon aranyosak, hogy gondoltak a dolgozókra" - írta.

Volt, aki megdicsérte, mennyire szépen ír Katalin: "olyan elegáns a kézírása, mint maga a hercegné!"

Sokan azon lepődtek meg, hogy Vilmos herceg balkezes, ami a mai napig elég ritkaságnak számít a világban, az embereknek körülbelül tíz százaléka ír ezzel a kezével: "Na ezt a képet megmutatom a fiamnak, ő az egyetlen balkezes a családban. Teljesen odáig lesz azért, hogy Anglia jövendőbeli királya is bal kézzel ír!" - írta egy rajongó.

Katalin ilyen csinos volt a turné első napján

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire csinos volt Katalin a kék kabátjában, a turné első napján.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük