Katalin hercegné ciki bakit követett el: a rajongók egyből kiszúrták
Katalin hercegné véletlenül ejtett helyesírási hibát.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg vasárnap este indultak útnak vonattal, hogy több angliai városban, illetve Skóciában és Walesben is köszönetet mondjanak azoknak a frontvonalban dolgozó embereknek és szervezeteknek, akik a koronavírus-világjárvány idején is rengeteg közösségnek segítenek nap mint nap.

Mielőtt útnak indultak volna, a londoni Euston pályaudvar több dolgozójával találkoztak, és váltottak egy pár szót azzal kapcsolatban, hogyan sikerült ezt az évet levezényelniük a nehezítő körülmények ellenére. A hercegi pár az állomáson még egy kedves üzenetet is hagyott, ám Katalin véletlenül elírt egy szót, amit a rajongók egyből kiszúrtak.

Katalin hercegné ciki bakija

A pályaudvar fehér táblájára Katalin írt egy rövid köszönetet a tömegközlekedés dolgozóinak, akik a nehéz időszak ellenére is tovább dolgoztak, illetve kellemes ünnepeket is kívánt nekik Vilmossal együtt. Ekkor sikerült egy ciki hibát elkövetnie, a mondatában az ország szót, azaz angolul a country-t elírta, véletlen kihagyta belőle az N betűt. Az Instagram-poszt jobb oldalán található fehér nyílra kattintva megnézheted, hogyan írt a hercegné és a herceg a táblára.

Természetesen ez nem óriási hiba, sőt, talán nincs olyan ember, aki néha ne írna el egy-egy szót, ám a kommentelők rögtön kiszúrták a hibát. Egy felhasználó így fogalmazott: "Ez nagyon aranyos gesztus volt mind a kettőjüktől. Igaz, az ország szót elírta! Ennek ellenére nagyon aranyosak, hogy gondoltak a dolgozókra" - írta.

Volt, aki megdicsérte, mennyire szépen ír Katalin: "olyan elegáns a kézírása, mint maga a hercegné!"

Sokan azon lepődtek meg, hogy Vilmos herceg balkezes, ami a mai napig elég ritkaságnak számít a világban, az embereknek körülbelül tíz százaléka ír ezzel a kezével: "Na ezt a képet megmutatom a fiamnak, ő az egyetlen balkezes a családban. Teljesen odáig lesz azért, hogy Anglia jövendőbeli királya is bal kézzel ír!" - írta egy rajongó.

Katalin ilyen csinos volt a turné első napján

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire csinos volt Katalin a kék kabátjában, a turné első napján.

Ezt is szeretjük