Kiderült, Katalin hercegné milyen anya - Egy bennfentes árulta el
Katalin hercegné így neveli a gyerekeit.

katalin hercegné cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg három csemetét nevel, György 2013 júliusában, Charlotte 2015 májusában, Lajos 2018 áprilisában látta meg a napvilágot.

A hercegné mind a három lurkójáért odáig van, azonban mint a szülők többsége, ő is komolyan veszi a nevelést, erről Katie Nicholl mesélt az OK! magazinnak. 

Ilyen édesanya valójában Katalin hercegné

Nicholl igazi bennfentesnek számít a királyi családban, több hivatalos életrajzi könyvnek is ő a szerzője, Katalinról is írt már egy kiadványt még 2013-ban Kate: The Future Queen címmel. Cambridge hercegnéjéről elmondta, hogy nagyon szigorú édesanya. Ez főleg a tévézés korlátozásában nyilvánul meg. 

- Igyekszik minél több kreatív dolgot végezni velük, festeni, kézműveskedni, a lényeg az, hogy minél kevesebb alkalommal bámulják a tévé képernyőjét a gyerekek. Katalin amúgy is nagyon szigorúan veszi azt, hogy minél kevesebb idő jusson a tévénézésre - magyarázta a szakértő.

Korábban a US Weeklynek mesélte el egy bennfentes, a hercegné eltiltotta a kicsiket a táblagépektől, mondván, hogy azok a felnőttek játékszerei, így a technika modernebb eszközeivel egyelőre nem ismerkedhetnek meg közelebbről György hercegék.

 A koronavírus miatt ők is önkéntes karanténban vannak, a norfolki Anmer Hall-rezidenciájukban vészelik át ezt az időszakot. György és Charlotte otthoni taníttatásban részesül, a gyerekeket elsősorban édesanyjuk tanítja, de természetesen Cambridge hercege is besegít.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az Anmer Hall hatalmas udvarral rendelkezik, ahol a gyerekek eljátszhatnak a természetben. Katie Nicholl elmesélte, hogy a királyi csemetéknek készítettek mászókát, hintát, de még egy kis tó is van a környékükön. A konyhakertjükben mind a hármójuknak van egy-egy kis növénye, amiket nekik kell öntözniük, nevelgetniük. Katalin ezzel a húzásával a gyerekeinek a gondoskodást és a felelősségteljes viselkedés fontosságát igyekszik megtanítani.

A szakértő azt is elárulta, hogy bár a koronavírus miatt Lajos második születésnapját nem tudják a család többi tagjával megünnepelni, a szülők mindent megtesznek annak érdekében, hogy egy emlékezetes napot szerezzenek a legkisebb lurkójuknak. 

Charlotte hercegnő és Katalin hasonló ruhákban

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a pillanatokat, amikor Charlotte hercegnő hasonlóan öltözködött fel, mint édesanyja.

Ezt is szeretjük