Károly herceg elárulta, mikor szül Meghan? Ekkorra biztosan meglesz a kisbabájuk
Hiába titkolja a hercegi pár a kisbabájuk születését.

karoly-herceg-meghan-baba-szules-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg az egész világot elszomorították, amikor közölték, hogy nem árulják el, mikor érkezik a kisbabájuk, sőt, a hagyománnyal ellentétben csak jóval később mutatják meg a picit a rajongóknak.

Kiderült, mikor szülhet

Amikor a Kensington-palota hivatalos oldalán bejelentették, hogy Meghan várandós, csak annyit árultak el, hogy valamikor tavasszal érkezik a baba. Később kiderült, hogy valószínűleg áprilisban születik meg a picur, de többet sajnos nem tudni a bébi-Sussex érkezéséről.

Ennek ellenére azért megindult a találgatás Károly hercegnek köszönhetően, aki, mint kiderült, május 6-án utazik Németországba. Ez csak azért beszédes, mert a trónörökös minden egyes unokája születésénél az országban tartózkodott, ugyanis az elsők közt szeret lenni, akik láthatják a kisbabát. És, mivel május 6-án elhagyja az országot, szinte biztos, hogy Meghan addigra világra hozza a kisbabáját.

 Károly herceg biztosan ott akar lenni Harry első gyermekének születésénél is.

Ezt a feltételezést a hercegné sminkese, Daniel Martin is megerősíteni látszott, ugyanis az Instagram-oldalán kommentben elárulta, hogy, habár jelenleg Londonban tartózkodik, május 5-én utazik vissza az Államokba, és részt vesz egy New York-i partin.

Igaz, már arról is pletykáltak, hogy a kis csöppség már meg is született, ugyanis a SussexRoyal Instagram-oldalán a pár legutóbb úgy írta alá a posztjukat, hogy "a sussexi herceg, a sussexi hercegné és bébi Sussex".

Meghan komoly döntést hozott a babájáról

Meghan hercegné viszonya a családjával egyre jobban elmérgesedett az elmúlt hónapokban. Olvasd el, hogy döntött babaügyben - az apja vajon megismerheti az unokáját?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük