Kara Monaco igazán lenge öltözetben pózolt
Kara Monaco nyuszilányt 2006-ban az év playmate-jének választották meg, de szerepelt Hugh Hefner valóságshowjában is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szexi amerikai modell, Kara Monaco mindent megmutat ugyan, de mégis megőrzi sejtelmes nőiességét, hiszen vagy egy leheletnyi vékony textil vagy kezei fedik el a kíváncsi szemek elől formás melleit, amikor épp csak egy aranyláncot visel testén.

Buja, akár a burjánzó zöld növényzet

Aprócska fehérneműje viszont a maga pucér valóságában mutatja meg a szexi hölgy gömbölyű fenekét, amin bizonyára sok férfi tekintete hosszasan időz. 

A színes gyümölcsök és a bor pedig csak fokozzák a szőke lány buja vonzerejét.
A 25 éves szépség a floridai Lakeland-ben látta meg a napvilágot, majd Orlando- ban nőtt fel.

Playboy-os szereplése előtt csaposként, illetve fürdőruha- és fehérnemű modellként dolgozott Floridában, valamint feltűnt a neves FHM és Men's Fitness magazinokban is.

A Walt Disney Hófehérkéje

A modellkedés mellett a bájos szőkeség a színészkedéssel is kacérkodott, mégpedig a Walt Disney World tagjaként, ahol is Hófehérke, majd Hamupipőke szerepét alakította, nemcsak a gyerekek legnagyobb örömére.

Kapcsolata a Playboy magazinnal 2004-ben kezdődött, amikor megválasztották az év legszexisebb csapos lányának, és még ebben az évben a magazin különleges kiadásának borítóján tündökölt.

Ezen kívül szerepelt még a The Girls next door című valóságshow-ban is, amely a híres Hefner villában játszódik és a playmate-ek mindennapjait mutatja be.

Kitartó pózolásának eredménye, hogy 2005 júniusában a hónap playmate-je lett, majd egy évre rá elnyerte az év playmate-je elismerő címét is. Hát, ilyen formás idomokkal nem csoda.

Ezt is szeretjük