Vilmos és Katalin gyerekei ezért nem hívhatják Kamillát nagymamának: Györgyék így nevezik a királynét

Kamilla királynét nem nevezhetik nagyinak Vilmos herceg gyerekei.

GettyImages-1408250935

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán sokan eljátszottak annak gondolatával, hogy Kamilla királynét vajon hogyan nevezhetik Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei, György, Charlotte és Lajos.

Angela Levin, a királyi család életrajzírójának új könyvéből, amely a Camilla: From Outcast to Queen Consort címet kapta, kiderült, Vilmos herceg ragaszkodott hozzá, hogy a csemeték ne nevezzék őt nagymamának.

Kamilla királynét így nevezik Vilmos herceg gyerekei

Se a nagymama, se a mostohanagyi kifejezések nem megengedettek a három testvér számára, Wales újdonsült hercege Diana hercegnő miatt ragaszkodik ehhez a szabályhoz, hiszen ha 1997-ben nem hunyt volna el, akkor ma ő töltené be a nagymama szerepét.

GettyImages-1401932624 (1)
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Vilmos mindazonáltal világossá tette, hogy Kamilla hiába az apja felesége, azonban nem mostohanagyanyja a gyerekeinek, György hercegnek, Charlotte hercegnőnek és Lajos hercegnek bár két nagypapája van, de már csak egy nagymamája él - olvasható az életrajzíró könyvében.

Kamilla tiszteletben tartja mostohafia döntését, nem is próbál meg a pótnagyi szerepében tetszelegni. Azért sem akar ebbe a szerepbe kerülni, mert tisztában van vele, hogy Katalin hercegné szülei, Carole és Michael Middleton mennyire közel állnak az unokáikhoz.

Névtelen2
Fotó: Debbie Hickey / Getty Images Hungary

Kamillát ehelyett másképp nevezik a gyerekek, erről ő maga mesélt még 2016-ban a Royal Variety Performance jótékonysági eseményen, írta meg a Daily Express.

Pont Lady Gagával beszélgetett a rendezvényen, ekkor a királyné elkotyogta az énekesnőnek és színésznőnek, hogy Katalinék gyerkőcei a Gaga becenevet aggatták rá. Nem tudja, hogy miért pont ezt a nevet kapta tőlük, de nagyon édesnek gondolja azt.

György, Charlotte és Lajos nem ismerhették meg Vilmos és Harry édesanyját, ettől függetlenül rendszeresen hallanak róla történeteket, ha a szívek királynőjére hivatkoznak, akkor úgy hívják maguk között, hogy Diana nagyi.

Kamilla királyné életútja

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogyan változott Kamilla az évek alatt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük