Kamilla hercegné és az őt alakító színésznő közös fotója: A korona sztárját az otthonában fogadta
Kamilla hercegné és Emerald Fennell először találkozott.

GettyImages-1383051378
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kamilla hercegné március 8-án nőnap alkalmából egy kisebb vendégséget rendezett a Clarence House-ban, ahol különböző jótékonysági szervezetek női vezetőivel találkozott, de vendégül látott írónőt, énekesnőt és színésznőt is.

A korona című sorozatból ismert Emerald Fennell is kapott meghívót a cornwalli hercegnétől. A színésznő játszotta a szériában Kamilla fiatalkori énjét.

Kamilla hercegné és Emerald Fennell először találkoztak

Igazi ritka pillanatnak számít, amikor a királyi család tagja és az őt alakító színész a való életben is találkozik. Talán Emerald Fennell sem gondolta volna soha, hogy valaha is kezet foghat Kamillával a Clarence House-ban, ám mégis megtörtént a nagy találkozás. Mind a ketten mosolyogva álltak egymás mellett.

GettyImages-1239025764
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Örömmel beszélgettek egymással, volt, hogy még nevettek is, az nem derült ki, hogy pontosan miről beszélgettek, azonban a People magazin riportja szerint Fennell nagyon boldog volt, hogy ő is meghívást kapott a nőnapi ünnepségre.

- Különösen jó volt találkozni vele ma, a nőnapon, mert nagyon sokat tesz a női jótékonysági szervezetekért. Izgultam, hogy esetleg bezárnak a Towerbe, de eddig minden rendben zajlik - fogalmazta Georgie Prodromou újságírónak a helyszínen.

GettyImages-1239025694
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Régóta a reflektorfényben van, és mindig méltósággal viselte ezt - mondta el a véleményét Károly herceg feleségéről az Oscar-díjas sztár.

A hercegné a fogadáson beszédet is mondott, amelynek során még Emeraldot is megemlítette viccesen.

- Számomra megnyugtató annak tudata, hogy ha bármelyik pillanatban leesnék a fekhelyemről, itt van a kitalált alteregóm, aki be tud lépni a helyemre. Szóval, Emerald, készülj fel!

Emerald Fennell és a Dianát alakító Emma Corin A korona negyedik évadában.
Emerald Fennell és a Dianát alakító Emma Corin A korona negyedik évadában.
Fotó: Profimedia

Az ötödik és a hatodik évadban már egy másik színésznő, Olivia Williams veszi át Fennell szerepét. A következő évad már a '90-es években játszódik majd.

Kamilla hercegné ritkán látott lánya

A cornwalli hercegné előző házasságából két gyermek született.

Ezt is szeretjük