Friss! Élő adásban érte baleset a népszerű tinisztárt, Justin Bieber
Justin Biebert szerencsétlen baleset érte a Wembley stadionban, ennek ellenére végigénekelte a dalát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hírnévre vágyó magyar tinik közül bizonyára rengetegen cserélnének Justin Bieberrel. A kanadai tinisrác ugyanis 15 éves kora ellenére már egy platina kislemezzel rendelkezik, és nemrég a nagynevű londoni Wembley stadionban léphetett fel tízezrek előtt. Élete csupa csillogás és dicsfény - már a laikusok szerint.

Ám akik benne vannak, jól tudják, a sztárság olykor fájdalommal jár - és ezt nem is mindig kell áttételesen érteni. Justin Bieber ugyanis legutóbb a saját bőrén, pontosabban bokáján tapasztalhatta meg, milyen az, amikor valami nem úgy sül el, ahogy az ember szeretné.

Már megjelent a lemeze

Usher pártfogoltja Taylor Swift előtt lépett színpadra november 23-án a brit fővárosban.

A fiatalember rendkívüli módon örült, hiszen nem mindennap adódik ilyen nagyszerű lehetőség - ráadásul debütáló albumának, a november 17-én megjelent My Worldnek is kitűnő reklám.

Ám hiába a felkészültség, a nagy sietségben egy kellékdarabon megcsúszott, amikor befelé igyekezett a színpadra, és csúnyán kificamította bokáját. Sőt, mint később kiderült, nemcsak kificamította, el is törte!

Igazi profi

Mégis kellő profizmusról tett tanúbizonyságot - a közönség ugyanis semmit nem vett észre a balesetből, mivel Bieber rendben elénekelte One Time című slágerét, még jött-ment is a színpadon. Csak a végén tűnt fel a hallgatóságnak, mennyire bicegve sántikált ki a színről a tinisztár, akit rögtön kezelésbe vettek az orvosok.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fájdalmai ellenére azonban Justin Bieber mindenképpen folytatni akarta a turnét Taylor Swifttel, így már másnap vele volt manchesteri koncertjén, ahol stílusosan egy bárszéken ülve énekelt.
Ezt is szeretjük