Justin Timberlake már 6 hónapja kétszeres apuka: kisfia cuki nevet kapott

Justin Timberlake és Jessica Biel már két fiút nevelnek.

justin-timberlake-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan sztárpárok, akik szívesen megosztják a rajongóikkal, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek, mások inkább eltitkolják ennek tényét, hogy ilyen módon védjék meg a magánéletüket.

Justin Timberlake és felesége, Jessica Biel sem kürtölték világgá, hogy második gyermeküket várják, ám 2020 júliusában megjelentek olyan hírek, hogy a házaspár családja egy újabb fővel bővült. Ennek hírét a népszerű énekes Ellen DeGeneres legutóbbi műsorában erősítette meg.

Justin Timberlake elárulta 6 hónapos kisfia nevét

Timberlake és Ellen DeGeneres évek óta jó barátságot ápolnak, így nem csoda, hogy pont az ő műsorában fedte fel a nagy örömhírt, még a kisfiú nevét is elárulta.

- Phineas a neve, és nagyszerű kisfiú, olyan cuki, bár mostanság senki nem alszik, de mindnyájan nagyon izgatottak vagyunk miatta - vallotta be.

Elmondta azt is, hogy DeGeneres az első emberek között volt, aki megtudta, hogy második gyereküket várják, ugyanis egy videokamerás beszélgetés alatt megmutatták neki Jessica Biel kerekedő babapocakját. Phineas 2020 júliusában született meg, a piciről képet nem osztottak meg a szülei, és valószínűleg csak ritkán mutatják majd meg a picúrt.

Bátyját, a 2015 áprilisában született Silast utoljára fél éve láthatták a rajongók, a kisfiú éppen édesapja nyakában ült.

A két híresség 2007-ben szeretett egymásba, 2011 márciusában egy rövid időre szakítottak, ám rájöttek, hogy mégis egymásnak teremtették őket, 2012-ben kötötték össze az életüket. 2019 végén kellemetlen szituációba kerültek, ugyanis Timberlake-et egyik kolléganőjével félreérthető szituációban, kézen fogva fotózták le. Már a válásukat rebesgették, végül az énekes kiadott egy közleményt, amelyben bocsánatot kért a viselkedéséért, bevallotta, hogy csak túl sokat ivott, emiatt fogta meg a kollégája kezét, és nagyon megbánta a tettét. Hozzátette, nem történt köztük semmi. Ez a kis incidens szerencsére nem tette tönkre a házaspár kapcsolatát.

Ők Nicole Kidman ritkán látott lányai

Képes összeállításunkban megnézheted Nicole Kidman és Keith Urban két lányát, Sundayt és Faithet.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük