A félrelépéssel megvádolt Justin Timberlake végre megszólalt - A nyilvánosság előtt kért bocsánatot feleségétől

Justin Timberlake-et egy kolléganőjével boronálták össze, az énekes most mindent tisztázott.

justin-timberlake-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

November végén jelentek meg azok a lesifotók a hét éve házasságban élő Justin Timberlake-ről, amelyeken egyik gyönyörű kolléganője, Alisha Wainwright kezét fogta meg közös filmjük, a Palmer forgatási munkálatai után, a képeken jól kivehető volt, hogy az énekes nem viselte jegygyűrűjét.

Timberlake és felesége, Jessica Biel eddig mélyen hallgatott, csak a sztárpárhoz közelálló források szólaltak meg a bulvárlapok kérésére. Ők elmondták, hogy a 38 éves sztár jót nevetett a pletykákon, illetve sajnálja, amit tett. Alisha Wainwright szóvivője pedig a Us Weeklyvel közölte, hogy semmi valóságalapja nincs a spekulációknak. Az énekes is úgy döntött, elérkezett az ideje, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

Justin Timberlake bocsánatkérő levelét Instagramon is megosztotta

Hivatalos Instagramjára kitett egy hosszú közleményt, amiben A-tól Z-ig mindent megmagyarázott, mi is történt akkor éjjel, illetve a felesége bocsánatát is a nyilvánosság előtt kérte.

- Ahogyan csak tudom, távol tartom magam a pletykáktól , de most úgy érzem, hogy szeretteim érdekében muszáj azokra a híresztelésekre reagálnom, amik bántják azokat, akiket én szeretek - kezdett bele mondandójába, majd leírta, hogy az elmúlt hetekben viselkedése miatt kezdték elítélni őt.

HadD tisztázzam, hogy semmi nem történt köztem és a kolléganőm között.

- Túl sokat ittam aznap este, és már megbántam a viselkedésem. Jobban kellett volna ezt tudnom. Ez nem az a példa, amit a fiamnak szeretnék mutatni.

- Szeretnék bocsánatot kérni a csodálatos feleségemtől és a családomtól azért, mert annyira kínos helyzetbe hoztam őket, most arra törekszem, hogy én legyek a legjobb férj és édesapa.

A végén kifejtette, büszke rá, hogy a Palmer című filmen dolgozhat, és alig várja, hogy már az emberek is láthassák az alkotást.

Ezek voltak a legrövidebb sztárházasságok

Kíváncsi vagy, mely világsztárok adták be a leghamarabb a válópert? Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a legrövidebb sztárházasságokat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük