Imádott tinisztár volt, meggyűlölte a világ - Justin Bieber őszinte vallomást tett az elmúlt időszakáról
Az egykori tiniidol nagyon megnyílt a legújabb posztjában.

justin-bieber-vallomas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek


Justin Biebert lehet szeretni vagy utálni, egy dolgot nem lehet: nem ismerni. A tinisztár annak idején minden rádiócsatornát uralt, még kocsiba se lehetett úgy ülni, hogy az ember ne fusson bele legalább egyszer a Baby című dalába. A jóképű énekes azonban sok gyereksztárhoz hasonlóan hamar kiégett - most először beszélt arról, hogy mi történt vele, és min ment keresztül az elmúlt években.

Őszinte vallomást tett Justin Bieber

A 25 éves sztár az Instagram-oldalán tárulkozott ki, és mesélt arról, hogy lett imádott tinisztárból gyűlölt híresség.

- Nagyon nehéz jókedvűen felkelni az ágyból reggelente, amikor úgy érzed, minden nyomás rád nehezedik. A múltad, a munkád, a felelősséged, az érzéseid, a családod, a pénzügyeid, a kapcsolataid. Amikor úgy érzed, csőstül jön a baj. Rettegéssel kezded a napod, és a következő nap is csak rosszra számítasz. Egy körforgás, amiben csalódást csalódás követ. Néha eljutsz arra a pontra, amikor nem akarsz tovább élni. Amikor úgy érzed, úgysem változik majd semmi. Együttérzek veled. Egyszerűen nem tudtam változtatni a felfogásomon. Szerencsére olyan emberekkel vagyok körülvéve, akik arra biztatnak, hogy legyek erős, és csináljam tovább.

Ti csak a pénzt, a vagány cuccokat, menő kocsikat, az elismeréseket és a díjakat láttátok, miközben én üresnek éreztem magamat. Észrevettétek már, milyen jövője lesz legtöbbször egy gyereksztárnak? Őrületes a nyomás egy olyan gyereken, akinek az agya, az érzései, a döntéshozatalért felelős nyúlványai még ki sem fejlődtek igazán. Amikor alapjáraton is észszerűségtől mentesen, dacból és lázadásból követünk el dolgokat. Ehhez adjátok még hozzá a sztárságot.

Nem egy stabil otthonból jöttem, a szüleim 18 évesek voltak, mikor megfogantam. Fiatalok voltak, nem volt pénzük. Ahogy nőtt a tehetségem, egy csapásra hihetetlenül sikeres lettem, mindössze két év alatt. Teljesen kifordult magából az egész világ. Csak egy 13 éves kisvárosi fiú voltam, akit imádott az egész világ, milliók dicsérték az ügyességemet.

Az alázatosság sajnos csak idővel fejlődik ki az emberben, ahogy az észszerűség is. Mindent megcsináltak helyettem, nem kellett felelősséget vállalnom semmiért. 18 évesen semmi hasznos, gyakorlati tudásom nem volt, viszont millióim voltak a bankban, amihez bármikor hozzáférhettem. Ez nagyon ijesztő dolog.

20 éves koromra minden létező rossz dolgot elkövettem, amit csak el tudtok képzelni, úgyhogy imádott tinisztárból a világ legtöbbet gúnyolt és leggyűlöltebb embere lettem. A színpadon állva szabadul fel a legtöbb boldogsághormon, ha lejössz onnan, pedig csak üresség marad. A mennyből a pokolba zuhanást pedig nagyon nehéz feldolgozni. Szinte minden turnézó banda drogokhoz nyúl előbb vagy utóbb, hogy kezelni tudják az ingadozást.

19 évesen kemény drogokhoz nyúltam, és tönkretettem minden kapcsolatomat. Elutasító voltam, tiszteletlen a nőkkel, és állandóan mérges. Ellöktem magamtól mindenkit, aki szeretett engem, álcát viseltem, és a mögé bújtam. Úgy éreztem, soha nem hozhatom helyre a dolgokat. Évekig tartott, mire rendeztem a sorokat, helyrehoztam a rossz döntéseket, rendbe tettem a kapcsolataimat, változtattam a szokásaimon. Szerencsére a Jóisten csodálatos emberekkel áldott meg, akik úgy szeretnek, ahogy vagyok.

Most életem legjobb periódusát élem, hamarosan házas ember leszek. Ami egy új, csodálatos, őrületesen nagy felelősség, ami által türelmet, bizalmat, elköteleződést, kedvességet, alázatosságot tanulsz, és mindent, ami ahhoz kell, hogy jó emberré válj. Ezzel csak annyit akarok üzenni, hogy ha úgy érzitek, hogy az egész világ összeesküdött ellenetek, akkor is küzdjetek. Jézus szeret titeket. Legyetek kedvesek, legyetek bátrak, szeressétek egymást, ne a saját értékrendetek szerint, hanem az Isten kifogyhatatlan szeretetével - írta az Instagram-oldalán.

Ő Justin Bieber kedvese

Hailey Baldwin és Justin Bieber hamarosan összekötik az életüket - olvasd el eljegyzésük meglepő történetét.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük