Egy hónap randizás után megkérte szerelme kezét az énekes - Ledöbbentek a rajongók
Justin Bieber máris gyűrűt húzott kedvese ujjára.

justin-bieber-hailey-baldwin-eljegyzes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Justin Bieber és Selena Gomez éveken át tartó se veled, se nélküled kapcsolata alig több, mint egy hónapja ért véget, azonban az énekes hamar új fejezetbe kezdett az életében - már el is jegyezte az új párját.

Eljegyezte Hailey Baldwint

A 24 éves popsztár és Hailey Baldwin régóta közeli barátok. 2016-ban randiztak egy rövid ideig, majd úgy döntöttek, inkább ismét csak barátokként folytatják, de úgy tűnik, a felmelegített káposzta annyira bevált, hogy máris gyűrűt húzott szerelme ujjára. Az eljegyzésre a bahamai nyaralásuk során került sor, ahol az énekes egy zsúfolt étterem közepén letérdelt, és feltette a nagy kérdést, amire Hailey természetesen azonnal igent mondott.

A hírt már a sztárok szülei is megerősítették. Justin Bieber édesapja, Jeremy az Instagram-oldalán posztolt egy képet a fiáról, ami alá ezt írta: "Az, hogy büszke vagyok rád, enyhe kifejezés. Nagyon várom életed ezen új fejezetét!". Édesanyja, Pattie Mallette rövidebb posztban reagált: ő csak a szerelem szót tette ki hétszer a Twitter-oldalán. Hailey apja még kurtábban kommentálta a híreket - ő a "Gratula" feliratot biggyesztette ki a közösségi oldalára.

justin-bieber-hailey-baldwin-eljegyzes-nagy

A rajongók ledöbbentek a váratlan híren, holott az énekes közeli barátai szerint erre nagyon is számítani lehetett:

- Ez elég nagy meglepetés volt, de valahol azért mégsem. Justin nagyon boldog volt az elmúlt pár hétben, és régóta ismerik egymást Hailey-vel. Korainak tűnik, de egy ezeréves barátság van mögötte. Fontos részei voltak egymásnak mindig is, és Justin régóta szereti Hailey-t - nyilatkozta az egyik közeli barátjuk a TMZ-nek.

Ezt is szeretjük