Justin Bieber ismét oltár elé állt - Hailey Baldwin irtó szexi menyasszony volt
Másodszor is egybekelt Justin Bieber és Hailey Baldwin.

justin-bieber-hailey-baldwin-eskuvo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Első házassági évfordulójuk után egy hónappal - melyen egy New York-i anyakönyvi hivatalban csak csendben összeiratkoztak - ismét egybekelt Justin Bieber és Hailey Baldwin, ezúttal egy tündérmesébe illő ceremónián a családjuk és a barátaik előtt.

Ilyen dögös volt a menyasszony

A pár a titkos esküvő után nem aprózta el a dolgokat: ezúttal egy 150 fős ceremóniát terveztek, melyen olyan hírességek is részt vettek, mint Kendall és Kylie Jenner, valamint Will Smith fia, Jaden is. Az esküvőt Észak-Karolinában rendezték meg, a Montage Palmetto Bluffon, mely egy, a festői szépségű May-folyó partján elhelyezkedő luxusszálloda.

A menyasszonyt két ruhában is lekapták a lesifotósok: egy szexi, hófehér miniruhában, később pedig egy nyakba akasztós, sokkal elegánsabbnak tűnő kreációban. Ezt a ruhát egyelőre még nem láthattuk, csupán a vendégek fotóin látszik valamicske a szettjéből, melyhez természetesen a frizuráját is megváltoztatták, hogy jobban passzoljon az elegáns vonalhoz.

Justin Bieber nagyon hálás a sorsnak, hogy egy ilyen csodálatos nővel áldotta meg, mint amilyen Hailey. Legutóbb ezt írta az Instagram-oldalán a vele való házasságról:

- Most életem legjobb periódusát élem, hamarosan házas ember leszek. Ami egy új, csodálatos, őrületesen nagy felelősség, ami által türelmet, bizalmat, elköteleződést, kedvességet, alázatosságot tanulsz, és mindent, ami ahhoz kell, hogy jó emberré válj - írta a posztjában, melyhez tegnap hozzátette, hogy mérhetetlenül hálás a Baldwin famíliának, amiért "hagyták a lányukat hozzámenni egy olyan vademberhez, mint ő".

     

Ellie Goulding esküvőjén a fél királyi család is részt vett

Négy menyasszonyi ruhában és brit hercegnők társaságában mondta ki az igent Ellie Goulding - nézd meg, milyen szép menyasszony volt ő is!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük