Justin Bieber házhoz ment a pofonért: az ismert énekes arcon csapta egy ütővel

Alaposan pórul járt a Baby énekese.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ed Sheeran volt a Carpool Karaoke című műsor legújabb meghívott vendége, aki autókázás közben bevallotta a műsorvezetőnek, James Cordennek, hogy néhány hónappal ezelőtt alaposan bemosott a lányok kedvenc popénekesének, Justin Biebernek.

Ezért csapta arcon az énekest

Ed természetesen nem szándékosan ütötte meg a Baby énekesét, csupán a közös nyaralásukon a sztár a kelleténél többet ivott, és így csatlakozott egy baráti golfmérkőzésre Bieberhez.

 A 23 éves sztár cukkolni kezdte Sheerant, hogy nem tudja kiütni a szájából a golflabdát, Ed pedig megpróbálta - a labda helyett azonban Justin arcát találta el.

- Szerencsére lazán vette, feltápászkodott és közölte, hogy "hé tesó, ez mi volt?" - aztán játszottunk tovább. Nem sérült meg nagyon az arca, nem kell aggódni, lányok - mondta a műsorban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük