Ő volt A muzsika hangja gyönyörű Mariája - Már 83 éves Julie Andrews
Julie Andrews 83 évesen is kirobbanó formában van.

julie-andrews-muzsika-hangja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julie Andrews filmes karrierje a ’60-as években indult be, a színésznő a Mary Poppins és A muzsika hangja főszerepeiben szó szerint beénekelte magát a filmtörténelembe.

Így néz ki most Julie Andrews

Julie Elizabeth Andrews 1935-ben látta meg a napvilágot, és már gyerekként kiemelkedő érdeklődést mutatott a színjátszás iránt. Kislányként táncórákat vett nagynénje iskolájában, sőt, hároméves korában szerepet kapott egy kisebb színdarabban is, ám pályája csak a ’40-es évek vége felé kezdett felfelé ívelni, ekkor még színpadi színészként.

A nagy áttörést, aminek köszönhetően egy világ megismerte a nevét, a Disney-musical, vagyis a Mary Poppins hozta meg számára, melyet olyan filmek követtek, mint A muzsika hangja vagy éppen a Viktor, Viktória. Pályája a ’90-es években megrekedni látszott, de a 2001-ben bemutatott Neveletlen hercegnő naplójának kissé karót nyelt, de aranyszívű nagymamájaként ismét foglalkoztatni kezdték.

Julie Andrews A muzsika hangja forgatásának idején, illetve napjainkban, a Mary Poppins új feldolgozásának premierjén.
Julie Andrews A muzsika hangja forgatásának idején, illetve napjainkban, a Mary Poppins új feldolgozásának premierjén.

A színész-énekesnő életének egyik legnagyobb tragédiája volt, amikor a hangszálán csomókat fedeztek fel. Az operáció közben ugyanis probléma adódott, és a műhiba miatt gyönyörű énekhangját elveszítette, sőt, a beszédhez szükséges hangképzéssel is sokáig gondjai voltak. Ez azonban nem vette el a kedvét a szerepléstől, a mai napig rendszeresen játszik színpadon, illetve kamerák előtt és mögött - ő szólaltatta meg például Fiona anyját a Shrekben és Gru mamáját is.

Julie Andrews magánélete szintén mesébe illő. Férjével, Blake Edwards rendezővel negyven évig éltek boldog házasságban, 2010-ben azonban a férfi meghalt. Egy saját gyermekük született, kettőt pedig örökbe fogadtak, így a színésznő most kilenc unoka és három dédunoka boldog nagymamája - valószínűleg ők tartják fitten a 83 évesen is kicsattanóan egészséges sztárt.

Christopher Plummer napjainkban

A muzsika hangja von Trapp kapitánya 88 évesen is aktívan dolgozik a rajongói nagy örömére.

Ezt is szeretjük