Ő volt a Vészhelyzet dögös Carol nővérje - Az 53 éves Julianna Margulies-re rá sem ismerni
Friss fotón Julianna Margulies.

julianna-margulies-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vészhelyzet minden idők egyik legnépszerűbb kórházas sorozata volt, 1994-től 2009-ig tartott. A széria Magyarországon is belopta magát a nézők szívébe, először a Magyar Televízión, majd az RTL Klubon követhették figyelemmel a történéseket a rajongók. Az egyik legnépszerűbb karakter a Carol nővért megformáló Julianna Margulies volt. 

Így néz ki most Julianna Margulies

A gyönyörű színésznő a '90-es évek elején kezdte karrierjét, első szerepét 1991-ben kapta meg, a Törvényre törve című filmben szerepelt, de a nagy áttörést a Vészhelyzet hozta meg számára. Érdekes, hogy a tervek szerint már az első részben meghalt volna a karaktere, egy drogtúladagolásban elhunyt nővért játszott volna, ám, amikor levetítették a tesztközönségnek az első részt, annyira megkedvelték a karakterét, hogy végül a sorozat készítői az egész évadra leszerződtették a színésznőt. Az első hat évad állandó szereplője volt, majd a 14. és a 15. évadban is visszatért.

julianna margulies
Fotó: Joe Scarnici / Getty Images Hungary

Az 53 éves sztár a sorozat óta rengeteget változott, hirtelen fel sem ismertük a legfrissebb fotóján: Julianna Margulies májusban a The Hot Zone című minisorozat premierjén vett részt, melynek ő a főszereplője. A színésznő nagyon csinos volt az eseményen.

Bár a legtöbben a Vészhelyzetből ismerhetik, a magyar nézők más sorozatokban is láthatták, erre példa A férjem védelmében, melynek szintén ő a főszereplője, a Canterbury-esetek vagy a Maffiózók. Ami a magánéletét illeti, 2007-ben ment férjhez Keith Lieberthalhoz, 2008-ban született meg a fiuk.

Így néz ki most Carter doki

Noah Wyle testesítette meg doktor Cartert a Vészhelyzetben. A sármos színész ennyit változott a sorozat óta.

Ezt is szeretjük