A 65 éves színész 6 napja tűnt el: túrázás közben, a hegyekben veszett nyoma Julian Sandsnek
Julian Sands múlt hét pénteken tűnt el.

julian-sands-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julian Sands brit színész a San Gabriel-hegységben túrázott még múlt hét pénteken, ám a Baldy-Bowl hegycsúcs közelében nyoma veszett.

Eltűnését január 13-án jelentették be, azóta sem adott életjelet magáról, írta meg a Daily Mail.

Julian Sands eltűnt

A 65 éves sztár péntek este fél nyolc körül tűnt el, másnap a rendőrök megpróbálták megkeresni, de a rossz időjárási körülmények és a lavinaveszély miatt fel kellett hagyniuk vele. Egyelőre nem tudták újraindítani a keresést, mert még most sem elég biztonságos, hogy egy ilyen akciót levezényeljenek a Dél-Kaliforniában található hegységben.

GettyImages-1251028121
Fotó: Kurt Krieger - Corbis / Getty Images Hungary

Nem ő az egyetlen, aki eltűnt a napokban, egy másik túrázó, a kaliforniai lakos Bob Gregory után is külön keresés folyik. A környéken az elmúlt hetekben 14 alkalommal riasztották a hatóságot, és már két túrázó is meghalt, emiatt már figyelmeztetéseket is kiadtak, amelyekben arra kérték az embereket, alaposan fontolják meg, hogy útnak indulnak.

- Amint az időjárás engedi, továbbra is folytatjuk a keresést helikopterekkel és drónokkal. Újabb földi kutatást ütemezünk be, ha az időjárási viszontagságok javulni kezdenek, és biztonságos lesz a földi csapat számára - nyilatkozta a San Bernardino megyei seriff szóvivője.

A családtagok és kollégák jelenleg is nagyon aggódnak a színész épségéért, kérik a rajongókat, hogy imádkozzanak érte.

A hegység, ahol a színész is eltűnt.
A hegység, ahol a színész is eltűnt.
Fotó: Profimedia

Julian Sands olyan produkciókban szerepelt, mint a Szoba kilátással, a Meztelen ebéd, a Warlock vagy a Las Vegas, végállomás. Sorozatokban is feltűnt, ilyen volt a 24, a Szellemekkel suttogó vagy a Rúzs és New York.

Sztárok, akik 2022-ben hunytak el

Képes összeállításunkkal azokra a hírességekre emlékezünk, akik 2022-ben mentek el örökre.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük