Julia Roberts tinédzserként is gyönyörű volt - Ritkán látott képen a színésznő
Julia Roberts született szépség, fiatalon is ámulatba ejtett mindenkit mosolyával.

julia-roberts-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts nevét senkinek nem kell bemutatni, a gyönyörű színésznőnek a ’90-es évek eleje óta bérelt helye van a legfényesebb csillagok között Hollywood égboltján. 

Fiatalon robbant be a köztudatba, ám tinédzserként nem sokszor láthattuk, régi fotóján mutatjuk meg, hogy festett akkoriban.

Julia Roberts tini kori képe

Julia Fiona Roberts néven látta meg a napvilágot 1967. október 28-án a Georgia állambéli Smyrna városában. Színészcsaládban nőtt fel, szülei és három testvére közül kettő is a szórakoztatóiparban helyezkedett el. Ám ő mégsem vágyott a világot jelentő deszkák után, kislány korában még állatorvos szeretett volna lenni.

Már tinédzserként is látszott, milyen különleges vonásai és gyönyörű széles mosolya van. Ez utóbbi végül nagy szerepet játszott abban, hogy őt választották a Micsoda nő című film főszerepére. Ezen a ritka fotón is megcsodálhatjuk, milyen bájosan festett jó pár évvel az áttörése előtt.

[PINTEREST] 5e208fca214c3

Mosolya, azon belül fogai szinte legendássá váltak az álomgyárban, sőt, mikor 2004-ben Bulgáriában találtak egy 9000 éves csontvázat, azt a színésznő után nevezték el, mivel meglepően tökéletes fogsorral rendelkezett. 

julia roberts
Fotó: Steve.Granitz/INACTIVE / Getty Images Hungary

A sikere a mai napig töretlen, folyamatosan megtalálják a jobbnál jobb szerepek, 2018-ban a mozifilmek világából tévés vizekre evezett, ő alakította a főszerepet a Homecoming című drámasorozatban, alakításáért pedig Golden Globe-díjra jelölték. Legújabb filmje előkészületei is javában zajlanak már, amelyről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy Afrikában játszódik és a címe Little Bee lesz. 

Julia Roberts csillogó ruhája

A British Fashion Awards díjátadó gálán csak úgy tündökölt a sztár, képes összeállításunkban megnézheted, hogy milyen ruhákat viselt a sztárvilág krémje az eseményen.

Ezt is szeretjük