Julia Roberts az esküvő előtt 2 nappal dobta színész vőlegényét: emiatt szakított Kiefer Sutherlanddel
Julia Roberts és Kiefer Sutherland szerelmét jó pár dolog beárnyékolta.

julia-roberts-kiefer-sutherland-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Robertset a ’90-es évek alatt a romantikus komédiák koronázatlan királynőjeként aposztrofálták. Többek között a Micsoda nő!, a Sztárom a párom és az Oltári nő című filmekkel érdemelte ki a titulust. Utóbbi filmjében egy olyan menyasszonyt alakított, aki az oltárnál hagyta faképnél szerelmét.

Az 1999-es vígjáték főszereplőjének megformálásakor saját tapasztalatból merítkezhetett, nyolc esztendővel azelőtt az ő életében is hasonló történt. Két nappal az esküvőjük előtt dobta színész kedvesét, Kiefer Sutherlandet.

Julia Roberts 2 nappal az esküvő előtt szakított 

A két színész kapcsolata 1990-ben kezdődött, amikor mindkettőjüket beválogatták az Egyenesen át című sci-fibe. A forgatásra összetört szívekkel érkeztek, míg Roberts épp egy durva szakításon volt túl Dylan McDermottal, addig Sutherland a válásából igyekezett felocsúdni. Munka közben a két magányos lélek egymásra talált, a film bemutatójára pedig már kéz a kézben, egy párként érkeztek.

kiefer julia
Fotó: Frank Trapper / Getty Images Hungary

Rövidesen ők lettek Hollywood első számú álompárja, ám a felhőtlen boldogságukat pár hónapon belül egy csúnya pletyka árnyékolta be. A lapok címoldalait elárasztották a színész állítólagos félrelépéséről szóló hírek, miután egy 24 éves sztriptíztáncosnő, Amanda Rice azt állította, hogy kapcsolatba bonyolódott vele. 

Bár a nyilatkozatból hatalmas botrány kerekedett, Julia Robertset néhány héttel később egy hatalmas, gyémánt eljegyzési gyűrűvel a kezén kapták le a szemfüles lesifotósok. A soha meg nem tartott ceremóniát 1991 júniusában tartották volna meg. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A filmcsillag mindössze két nappal a kitűzött dátum előtt közölte, hogy meggondolta magát, és nemcsak a lagzit fújta le, de végleg szakított a férfival. Ráadásul mindezt nem személyesen, hanem egy közös ismerősükön keresztül közölte az exvőlegényével. Sutherlandet nagyon megviselte, hogy faképnél hagyták, bánatán pedig valószínűleg az sem enyhített, hogy Roberts éppen az egyik legjobb barátja karjaiban lelt vigaszt, akivel még lencsevégre is kapták éppen azon a napon, amikor oltár elé álltak volna.

A sztár 2005-ben a Rolling Stone magazinnak mesélt arról, mi lehetett annak hátterében, hogy volt menyasszonya kiadta az útját. Valamint beismerte, egyáltalán nem neheztel rá, sőt kifejezetten örül annak, hogy mindez így történt. 

- Csak áldani tudom Julia eszét, hogy felismerte, milyen fiatalok és butuskák voltunk annak idején, még így is, hogy az utolsó percben látta be. Annak ellenére is nagyon hálás vagyok, hogy ez az egész szörnyen fájdalmas és bonyolult dolog volt - ecsetelte.

roberts sutherland
Fotó: Mirrorpix / Getty Images Hungary

Egy évtizeddel később a People magazin hasábjain is kiöntötte a szívét. Szavai arra engednek következtetni, hogy a házasság be nem teljesülésében szerepet játszottak a drog- és alkoholproblémái, valamint az, hogy a sajtó igazi médiaszenzációt csinált abból a napból, ami csak a kettejüké kellett volna, hogy legyen.

- Nagyon szerelmesek voltunk, de aztán sok dolog miatt összecsaptak a fejünk felett a hullámok. Kétségkívül ő a világ egyik leghíresebb színésznője, emiatt az esküvőnk nem arról szólt volna, amiről kellene. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas bátorság kellett neki ahhoz, hogy belássa: „ez nekem nem megy”.

Julia Roberts ritkán látott férje

Végül Julia Roberts operatőr férje oldalán találta meg a boldogságot, akivel a Mexikó című film forgatásán habarodtak egymásba. Közös fotóikon mutatjuk, mennyire összeillenek.

Ezt is szeretjük